Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Academy of music and business i Vara

Academy of Music and Business i Vara, AMB

Academy of Music and Business i Vara är en riksrekryterande musikutbildning med en affärsrelaterad spetsutbildning. Skolans första lokaler öppnades i Tingsryd 2013 av Andreas Carlsson och Magnus Lundin, och nu har alltså skolan även slagit upp sina dörrar i Vara! En musikutbildning toppmoderna lokaler och utrustning.

Progressiv utbildning med framåtanda

Skolans mål är att lära eleverna att tänka realistiskt och verklighetsnära kring företagande, varumärken och sin egen kreativitet. Inom musikbranschen har det blivit viktigare än någonsin att vara förberedd för städning förändring och för att kunna nå ut med sin musik krävs konstant anpassning av kulturklimatet.

Musiker för den digitala tidsåldern

Genom att erbjuda musikbranschens främsta som föreläsare så får eleverna på AMB en stor och unik inblick i hur musikbranschen fungerar. Det digitala tidsåldern innebär dessutom att eleverna får lära sig om juridik och immaterialrätt, något som blivit allt viktigare med åren. Morgondagens musiker behöver arbeta med att marknadsföra sig själva mot sina målgrupper. 

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Academy of Music and Business Vara

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Boende 2017-06-09   Thea Hejsan, Är nyfiken på att söka till skolan 2018. Hur är det med boende på skolan? Jaghar 20 mil dit och måste bo i Vara. Tack!
Sida:
1


Academy of Music and Business Vara
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin