COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig! ⭐

Recensioner av Thoren Innovation School Uddevalla

Snittbetyg: 5

Hanna
Enligt mig så är detta en av de bästa skolorna som finns. Jag får den hjälpen jag behöver. Jag trivs på skolan i helheten. Om jag inte mår bra eller om livet känns väldigt tufft så finns det stöd att få. Jag känner att mina lärare lyssnar på mig. Detta är en skola jag skulle kunna starkt rekommendera till andra.
Linus
trivs väldigt bra på skolan!
AB
Trivs jättebra med både kompisar och lärare. Man lär snabbt lär känna folk. Lärarna är duktiga och varierar mycket. De är engagerade och utmanar. Maten är helt okej (man äter på Fridaskolan).
AB
JoMessLar0404
asbra skola, kan rekommenderas! lärde mig utroligt mycket. Duktiga lärare!
todde02
Kunniga lärare och högt nivå på kurserna! Kan verkligen rekommendera skolan.
Mange
Thoren Innovation School är en toppenskola! Bra stämning bland eleverna och jätte duktiga lärare!
AN
Riktig bra skola med massa riktiga bra lärare och en toppen lokal.
Elev
Bra lärare med varierad undervisning där vi elever får vara med och bestämma mycket. Ligger i bra och ljusa lokaler utan någon skadegörelse.
Rex99
Älskar min skola, roliga och duktiga lärare som lyssnar och vi får hålla på med ny teknik. Mysig skola. Ska börja högskola ef

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin