Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Recensioner av Teknikprogrammet, Informations- och medieteknik

Snittbetyg: 4

Anonym
Under mina 3 år som jag har gått här på lindholmen så har jag fått till mig många olika intryck. Jämför man denna skolan med många andra skolor i Göteborg så är detta är bra val för intagningen som den ligger på. Studenterna är trevliga och trakasserier är ovanligt bland studenterna. Däremot så finns det en del egenskaper som jag tycker att...
Visa hela
Keiko
Det är en underbar skola med sköna och jättebra lärare. Det finns flera ställen att gå till efter skolan såsom biblioteket. Mycket matematik samt andra ämnen. Jag rekommenderar denna linje definitivt. Maten är dock lite förlåtande men den funkar!
Kiyomi
Skolan är ganska så stor och det finns mycket att göra där. Det finns också ett bibliotek ganska så nära skolan så man kan låna böcker till exempel förprogrammering eller kanske språk introduktion. Maten kan vara lite förlåtande men det kommer att förbättras!

Medlemslogin