Visa gymnasium.se som: Mobil

Hur tänker du kring gymnasievalet? Svara på vår korta undersökning och ha chans att vinna ett presentkort från SF Anytime värt 295 kr! ➡️ Gör undersökningen här!

Recensioner av De la Gardiegymnasiet

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 5 recensioner.

Vad ska ni göra.
Igår frågade min kära mor mig vilket estetiskt program på DLG jag skulle rekommendera min yngre syster. Jag tänkte inte länge alls innan jag sa att jag inte kunde rekommendera DLG alls. särskilt inte de estetiska programmen då det är dem jag har mest erfarenhet av. Standardkurserna; Svenska, engelska och mattematik fungerade bra. Socialk...
Visa hela
Rebecca
Kan verkligen rekommendera denna skola! Det finns många olika program, både yrkes- och högskoleförberedande. Själv gick jag Estetiska programmet med inriktning Estetik och media (2012-2015), vilket var ett fantastiskt program där jag lärde mig mycket och fick umgås med underbara människor. Det finns många bra lärare och anställda så som kuratore...
Visa hela
Rebecka
En stor skola, som ändå känns liten och familjär. Lärarna är helt fantastiska och gjorde mig redo för universitetsutbildning. Underbar elevkår som skapar stor gemenskap för hela skolan, en skola där kunskapen frodas.
DLG
De lag gardie gymnasiet är en grym skola med många möjligheter. Maten håller resturangklass och det finns ett fantastiskt utbud av olika sorters mat. Även fast skolan är bland dom största i Sverige hittar man sin plats. De la gardie har en av dom bästa elevkårerna i Sveriga som gör allt för att skolan ska bli så rolig som möjligt.
Anonym
Detta gymnasiet är inte för dig som är helt ny och inte har några kompisar varken i din klass eller i andra klasser. För det hände mig när jag började där. Slutade med att jag fick byta till skola och det beslutet var det bästa som jag gjort i hela mitt liv!
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin