Visa gymnasium.se som: Mobil

Gymnasium.se’s nyhetsbrev

Förbered dig för gymnasievalet!

gymnasium.se erbjuder den mest intressanta informationen för dig som ska börja studera på gymnasiet eller kanske hjälper någon annan som står inför gymnasievalet.
I ett nyhetsbrev samlar vi all möjlig information som är gymnasierelaterad, såsom:
  • Tips om nya funktioner
  • Nyheter inom gymnasievärlden
  • Förslag på intressanta program och skolor
  • Viktiga händelser
  • Att tänka på som gymnasieelev
Detta är bara ett urval av vad vi ger för information, så om du är intresserad fyll i dina uppgifter så får du nästa nyhetsbrev från gymnasium.se!Registrera dig


Avregistrera dig från nyhetsbrevet
  Logga in här för att ändra din prenumeration  


Nyhetsbrev frånNyhetsbrev NovemberHösten är här och gymnasievalet närmar sig med stormsteg. Har du koll på vilken skola du ska söka? Vilket program? Det är inte särskilt lätt alla gånger. Här får du några tips på skolor som kan vara värd ett besök.

Vi tipsar också om Öppna hus och vår närvaro på Gymnasiemässan i Stockholm! Skolstart augustiDags för skolstart! Här tipsar vi om några användbara funktioner om du fortfarande funderar på vilket program du ska söka. Kanske är det så att du valt fel och vill byta program? Det och annat smarrigt hittar du i det här nyhetsbrevet.

Trevlig läsning!Omval AprilNu börjar omvalsperioden och sträcker sig till den 15 maj. I detta nyhetsbrev kan du läsa om olika skolor och vad de erbjuder. Du kan och läsa om att Gymnasium.se har ändrat färg och viktiga datum under våren.

Trevlig läsning!Nyhetsbrev FebruariHar du inte valt gymnasium eller program än? Gör vårt utbildningstest och se vilken profil du blir.I årets första nyhetsbrev från Gymnasium.se hittar du information om olika gymnasieskolor och viktiga funktioner, för att du ska få hjälp att hitta rätt gymnasium.
Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin