Tyresö Enskilda Gymnasium

Tyresö Enskilda GymnasiumTyresö Enskilda Gymnasium kommer snart att vara ett begrepp som finns med bland de gymnasieskolor som eleverna i Tyresö kommun ser som ett bra alternativ.

De "öppet hus dagar" som skolan har haft har varit välbesökta med många föräldrar med blivande gymnasieelever.

Gymnasiemässan i Älvsjö gav precis den respons och det bemötande som skolan såg framför sig att en ny gymnasieskola i Tyresö skulle kunna få.

>Tyresö Enskilda Gymnasium har redan påbörjat ett samarbete med IK Södra (judo) där de kommer att vara riksrekryterande för de elever som vill ha en bra skola med möjligheter att träna sin egen idrott. De kommer även att satsa på dans, gymnastik, ridning, golf, innebandy och flera andra idrotter.

En stor del i satsningen för att etablera sig som en bra och studieinriktad skola är de kopplingar som skolan kommer att ha med näringslivet i närområdet.

>Tyresö Enskilda Gymnasium har som mål att skapa en skola, där eleverna kan utveckla en stark självkänsla inom såväl studier som idrott och sociala kontakter.

  • Skolans mål är att för eleverna erbjuda praktikplatser, som kan leda till en anställning efter gymnasietiden.
  • Skolans mål är att alla elever ska inneha kunskapsgrunder för eftergymnasiala studier.
  • Skolans mål är att alla elever vid avslutad studietid ska ha utvecklats och upptäckt sina styrkor för att kunna bygga vidare på dem.
Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Tyresö Enskilda Gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 öppet hus 2008-12-02   jonz Hej ! har ni något öppet hus inom kort? hälsn jonz
Visar 1-1 av 1 inlägg


Tyresö Enskilda Gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information