Timrå gymnasieskola

Välkommen till Timrå gymnasium!

Timrå gymnasium byggdes 1981 och är belägen i Sörberge i Timrå kommun. Ett stenkast från skolan finner du ishallen E.ON Arena, sporthall, tennishall, fotbollshall och idrottsplats med elljusspår. Närheten till hav och skog ger rika möjligheter till praktisk undervisning och exkursioner i flera av våra kurser.

Eleven i centrum

Timrå gymnasium är en lagom stor skola med 550 elever. Du som elev står naturligtvis i centrum för skolans verksamhet. Det handlar ju om din utbildning. På Timrå gymnasium är det enkelt att lära känna alla och skolan tar hand om varandra. Närheten mellan personal och elever är en självklarhet och miljön präglas av positivt tänkande och flexibilitet. För varje program finns ett programråd bestående av elever och lärare. Rådet skall ge eleverna möjlighet att diskutera innehållet i utbildningen och ge utrymme för nytänkande och förbättringar.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Timrå gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Natur intagningspoäng 2014-01-12   Monica Hej! Vilken är intagningspoängen i år och i fjol på Natur? Hur görs intagningen? Om det är många sökande, tar man alltid in dom som har högst poäng först? är man säker att komma med om man har...
0 Estetiska programmet - dans 2011-10-11   isabelle Är det sant att danslinjen på Estetiska programmet ska läggas ner? Har funderat att söka dit om det kommer att finnas kvar. Jag går i 9an nu (hösten/våren...
Visar 1-2 av 2 inlägg


Timrå gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information