Tibble Fristående Gymnasium TFG

Tibble Gymnasium Campus Täby – Kunskap genom engagemang och kompetens

På Tibble Campus Täby möts elever och lärare med olika intressen och skapar en blandning som ingen annan skola har. Det går över 1 700 elever på skolan som är
belägen i hjärtat av Täby, och storleken gör att du träffar många nya människor och får uppleva spännande möten varje dag.

För att kunna ge dig den bästa tänkbara grunden inför framtiden har vi tillsatt flera förstelärare som spelar en central roll i skolans utveckling. Under de senaste åren har de bland annat drivit projekt för att trygga elevers psykiska hälsa och välmående. Vi har även knutit ett antal forskare till Tibble som är experter på sitt område och vet vad som krävs för att lyckas på universitet och högskola. Tillsammans med våra lärare bedriver de verklighetsanknutna projekt i undervisningen som gör att du får en lärorik och utmanande studietid.

På Tibble har vi möjlighet att erbjuda ett stort utbud av spännande kurser inom olika ämnesområden tack vare våra lärares breda kompetens. Inom ramen för ditt individuella val har du möjlighet att forma din egen utbildning och fördjupa dig inom specifika ämnen eller bredda ditt kunskapsområde genom att prova något nytt.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Tibble Gymnasium campus Täby

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 Språk 2016-01-19   Emelie Hej! Jag undrar om alla som väljer ett nytt språk får en "prova på" lektion för alla språken, som man fick när man valde för första gången? Är det i så fall något man gör som helklass eller be...
0 Vilka språk finns det? 2015-01-30   Erik Hej! Vilka språk finns det i språkval? Jag vill helst gå på gymnasium som har Japanska i språkval. Tack!
1 Finns dyslexiklasser? 2009-11-21   Ebba Hidesten Hej, Finns dyslexiklasser för SP kommande år 2010? Hur många sökande krävs för att det ska bli en hel klass? Tack på förhand.
Visar 1-3 av 3 inlägg


Tibble Gymnasium campus Täby
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information