Thoren Innovation School Stockholm

”Lärarna är det bästa med skolan! De har tid och utrymme att hjälpa och ge bra feedback. De kreativa och härliga lokalerna är också ett stort plus!” – Izabella Hartzell

Thoren Innovation School Kista

Thoren Innovation School är skolan som alltid hänger med i utvecklingen – här är alla program utformade för att göra dig bäst förberedd på framtidsjobben. Vill du bli forskare, apputvecklare eller designer? Thoren Innovation School tar dig dit.

Från och med hösten 2020 hittar du skolan i nyrenoverade lokaler i Kista! 

Bli bäst förberedd för framtidens jobb

På Thoren Innovation School får du den kunskap som i allt högre utsträckning kommer efterfrågas på arbetsmarknaden. Alltmer blir digitaliserat och många arbetsuppgifter kommer i framtiden att utföras på datorn. Därför lär Thoren Innovation School dig bland annat de program och den digitala kunskap som du behöver för att få framtidsjobben.

Med de verktyg du får med dig kan du förverkliga dina idéer och se till att utvecklingen går i rätt riktning. Efter examen kommer du att vara väl förberedd för vidare studier eller att direkt ge dig rakt ut på arbetsmarknaden.

Läs Innovation-, IT- eller Science Program

På Thoren Innovation School Kista kan du läsa Innovation-, IT- och Science Program. Oavsett vilket program du väljer kommer skolan att erbjuda dig den allra senaste utrustningen inom vetenskap, teknik, digitalt skapande och entreprenörskap.

All undervisning ges i moderna och ljusa klassrum. Lärarna är engagerade och satsar verkligen på att ge eleverna de bästa förutsättningarna för att lyckas, både med studierna och som framtidens yrkesmän, yrkeskvinnor och entreprenörer inom branscher där efterfrågan på arbetskraft är stor.

Innovationsprocesser

På Thoren Innovation School jobbar vi med innovationsprocesser: projekt där du tillsammans med dina klasskamrater får ta del av problem och utmaningar och med hjälp av idégenerering komma fram till lösningar. Du lär dig metoder för att hitta på nya, kreativa idéer och även förverkliga dem – på samma sätt som framgångsrika företag jobbar världen över.

Egen dator

Thoren Innovation School arbetar med digitalt lärande och du som elev får en bärbar dator som ditt arbetsredskap under gymnasietiden. Det finns även stationära datorer på skolan för mer avancerade projekt.

Thoren Sports Academy

Drömmer du om en satsning inom din idrott? Kanske ett framtida OS-guld? Oavsett nivån på din idrottsliga ambition vill Thoren Innovation School hjälpa dig, samtidigt som du får en förstklassig utbildning.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Thoren Innovation School Kista

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 rådvill förälder 2009-10-19   matte hej!undrar om kvaliten på skolan och vilka mål skolan/lärare har att engagera sig i elevernas framtid+vilkka mål ni sätter för framtida studier,betyg etc? vh matte
Visar 1-1 av 1 inlägg


Thoren Innovation School Kista
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information