Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

Thoren Business School Skellefteå

“Jag valde YG för att jag ville ha en omväxlande utbildning. På praktiken lär man sig mycket och får på så sätt en bekräftelse att man gjort rätt val. Det bästa med YG Skellefteå är lärarna som är pedagogiska, flexibla och engagerade.” - Catarina Larsson, Vård- och omsorgsprogrammet åk 3

Yrkesgymnasiet Skellefteå - ett av Sveriges främsta yrkesgymnasium

Yrkesgymnasiet Skellefteå är en liten skola där alla elever blir sedda och uppmuntrade. Målet med skolan är att alla elever ska vara attraktiva på arbetsmarknaden. Förutom din yrkesutbildning får du här goda kontakter i arbetslivet, körkortspaket, kurser i bland annat skylift, heta arbeten, hjärt- och lungräddning (HLR) samt en hög social kompetens. Alla skolans elever lär sig även att starta eget och driver företag genom UF i åk 3. Allt för att ge dig en komplett utbildning.

Bli anställningsbar på Yrkesgymnasiet

På Yrkesgymnasiet tillbringar du minst hälften av din utbildningstid på ett företag vilket ger en gedigen utbildning och ett försprång på arbetsmarknaden. Din handledare finns med dig och hjälper dig förbereda dig för ditt framtida yrkesliv på bästa sätt.

Stora chanser till jobb efter studenten

Yrkesgymnasiet koncept med att bedriva yrkesutbildning på en arbetsplats har visat sig mycket framgångsrikt. I den första avgångsklassen, som var just i Skellefteå, fick hela 86% arbete direkt vid studenten. Vill du läsa vidare efter gymnasiet kan du självklart också utöka din studieplan och få grundläggande högskolebehörighet.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Yrkesgymnasiet Skellefteå

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 hej 2010-03-14   yg hej. min son ska flytta upp till skellfteå från stockholm . och vill välja turism linjen. har ni den linjen. va krävs det . tack
1 Information 2009-11-26   Eva Hej! Har en kille som är intresserad av vilka utbildningar ni har att erbjuda? Samt om ni kommer att ha öppethus lördag 28nov? Mvh Eva
2 Novemberlovet 2009-08-14   Stefan Jag undrar vilken vecka det så kallade November-lovet är hösten 2009. Kan det vara så att det är sista veckan i Oktober?
Sida:
1


Yrkesgymnasiet Skellefteå
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Recensionspolicy

recensionspolicy gymnasium.se

Vill du lämna en recension om en skola eller ett program på gymnasium.se? Kul! Då bidrar du med att hjälpa andra elever att hitta en gymnasieutbildning. Läs gärna vår recensionspolicy om hur vi godkänner och publicerar recensioner.

Ladda ner recensionspolicyn här!

Medlemslogin