Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Solna Gymnasium

Välkommen till Solna Gymnasium!

I Solna Stads stadsdel Råsunda ligger den kommunala gymnasieskolan Solna Gymnasium. Gymnasieskolan grundades 1948 och har sedan 2003 sitt nuvarande namn och struktur. Solna Gymnasium har flera olika program och inriktningar, och har även nationell idrottsutbildning (NIU).  


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Solna Gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 Bandy 2014-09-23   Mattias Hallå, tre grabbar letar bandygymnasium-samhäll. Hur många bandy elever har ni ? träningar ? Hittar inte riktigt den informationen. Vilka lag bör vi kolla med ? sammarbete med Hammarby ? MVH
0 öppet hus 2014-01-23   elev Hej! har ni nogåt öppet hus nu?
0 Har ni gymnasium i Kungsbacka eller Göteborg? 2014-01-02   Isabella Persson Hej, jag heter Isabella och är 15 år, det innebär att vi snart skall göra valet som skall påbörja våran framtid, det är stort för mig så jag vill se till att jag har valt det rätta gymnasiumet...
0 intagnningpoeng 2013-06-05   memo hej jag ville vetta vad är det för påeng för att komma in i naturvetenskap programmet?
0 Aktiviteter 2011-02-15   Sofie Hej! Jag ska troligtvis söka till ert bild och form-program och undrar en sak om skolan; Har ni några aktiviteter eller praktikplatser och sånt? Har ni något nytt fö...
0 Elitidrott 2010-01-13   Rasmus Hej jag är sugen på att välja fotboll, elitidrott men jag undrar om det är höga krav på elevernas prestationer.
0 begarn 2009-11-20   alisher Hej!Jag heter Alisher.Jag kommer fran Kirgyztan.Jag ar 18 ar men jag vill mycket studera.Jag kan prata svenska 50% men jag ar asyl i Sverige.Kan ni acceptera mig snall?Jag ska vanta era svarat!!
0 Bowling 2009-10-15   Jojje Hej finns det ett bowlingprogram hos er? isåfall kan ni maila ansökningsblankett?
0 Bandygymnaisum? 2009-08-20   Madelene Läste någonstans att Solna är ett bandygymnasium. Stämmer det? Hur många klasser?
0 intagning 2009-08-04   songul Hej!jag undrar hur ska man veta om ni har plats kvar indivduella program?
0 Elprogrammet 2009-06-01   Mahdi Said Hej! Jag undrar bara hur mycket intagningspoänget är i elprogammet? Är det svårt om man läser elprogrammet? Måste man vara proffs för att klara elprogrammet? Jag skulle var tacksam om jag f...
Visar 1-11 av 11 inlägg


Solna Gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information