Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

S:t Eskils gymnasium

En spännande och modern gymnasieskola

S:t Eskils gymnasium mitt i centrala Eskilstuna är en skola med mycket karaktär och stolta traditioner. Vi har många spännande utbildningar och stort kunskapsfokus.

Här blir alla elever sedda, kan utvecklas och nå goda resultat utifrån sina egna förutsättningar.

Undervisningen sker i samlade studiemiljöer, där lärarna finns tillgängliga för eleverna.

På S:t Eskil samarbetar vi även över programgränserna så att våra elever får träffa nya vänner från andra program.

Elevenkäten visar att våra elever känner trygghet och trivsel på skolan. Vi uppmuntrar alla att ifrågasätta och problematisera – på så sätt utvecklar våra elever ett kritiskt tänkande och växer som människor och individer.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om S:t Eskils gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 Intagningsprov, IB 2013-10-16   Julia Jag hoppas verkligen att jag kommer in i IB nästa år och har några funderingar: Vilka betyg/poäng hade eleverna som inte klarade intagningsprovet? Vad ligger den lägsta betyget för de som kom ...
0 Intagningspoäng 2013-05-23   my johansen Jag går på Britsh Junior i Eskilstuna, och nu i Juni går jag ut åttan vilket betyder att jag snart börjar nian då det är dags för gymnasieval. Jag planerar att söka till IB till hösten 2014 bl...
0 måleri? 2012-10-22   ?? Hej har ni måleri på eran skola??
0 Internat? 2009-04-27   Greta Är skolan ett internat?
Sida:
1


S:t Eskils gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Medlemslogin