ProCivitas Privata Gymnasium Lund

ProCivitas Lund - skolan där du äger drömmen!

ProCivitas ligger mitt på Lunds universitetsområde i före detta Anatomiska institutionen. Skolans personal är välutbildad och engagerad. Vi har som ambition att ge dig som elev de bästa förutsättningarna för att lyckas med dina studier och ditt framtida yrke. 

Entreprenörskap
På ProCivitas arbetar vi med en tydlig metodik där din individuella utveckling och kreativitet sätts i centrum. Vi använder Ung Företagsamhets välbeprövade koncept för hur man startar och driver ett eget företag under ett skolår. Våra elever har vunnit ett flertalet priser för sina UF-företag under åren!

Personlig utveckling
ProCivitas har som uppdrag att leverera optimal undervisning och vi lägger stor vikt på att du som självständig individ utvecklas. Vi vill ge dig som elev självförtroende och drivkraft i syfte att kunna bemöta din omvärld i framtiden. 

Mentorskap
Vi driver ett mentorsprogram där du erbjuds en unik inblick i arbetslivet. Oavsett vilket program du läser anpassas valet av mentor från näringslivet till dina framtidsplaner och intressen för utbildning och bransch. Mentorskapet kan hjälpa dig att se dina egna styrkor, få en tydligare framtidsbild, vidgade perspektiv och ett utökat kontaktnät. 

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om ProCivitas Privata Gymnasium Lund

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Frågor 2016-01-24   Saga Hej, Är datorerna nya eller begagnade? Dessutom undrar jag om man betalar för maten om man bor i Malmö, samt vilka individuella och fördjupningskurser har ni? Och kan man byta linje ifall man ...
2 Datorer 2015-01-24   Fanny Hej. Jag funderar på att söka till Procivitas och undrar hur det är med datorer? Får man låna en dator under tiden man studerar hos er eller måste man betala för att få ha en dator? Och om ni ...
Visar 1-2 av 2 inlägg


ProCivitas Privata Gymnasium Lund
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information