NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm

Välkommen till NTI Vetenskapsgymnasiet i Stockholm!

På NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm möter du lärare med hög kompetens och erfarenhet med kvalitet i fokus. Flera av våra lärare är disputerade inom våra spetsämnen. Skolan samarbetar med Tekniska muséet, Järnkoll, Astronomisk ungdom samt Vetenskapens hus. Våra lokaler är nyrenoverade och fräscha med både makerspace och välutrustade labbsalar som sätter spets på undervisningen.

Läget

Skolan finns vid Fridhemsplan, knutpunkt för både tunnelbana och bussar samt endast två stationer från Odenplan. Skolan ligger avskilt i ett lugnt område nära Rålis och Mälaren.

Lärarna

Vi har lagt kraft och energi på att rekrytera duktiga, engagerade och legitimerade lärare som vill stanna hos oss länge. Vår låga personalomsättning bidrar både till trygghet och ökad trivsel.

Elevföreningar

Våra elever arbetar aktivt för att skapa trivsel på skolan och har startat flera elevföreningar som bidrar till gemenskap över klasser och årskurser.

Vi har nio skolor i Stockholms län

NTI Gymnasiet i Stockholms län

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Var är statistiken? 2020-10-31   Helena Saknar statistiken om behörighet till högskolan och betygsnitt.
0 Behörighet till högskolan 2020-06-13   Mohamed Kan vi ha statistiken för 3 år för hur många elever från NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm blev behöriga till högskolan
Visar 1-2 av 2 inlägg


NTI Vetenskapsgymnasiet Stockholm
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information