NTI Handelsgymnasiet (NTI Stockholm)

Välkommen till NTI Handelsgymnasiet i Stockholm!

Våra utbildningar genomsyras av modernt affärstänkande och företagande. Oavsett om du väljer att studera vidare, starta företag eller börja jobba så får du en utbildning som arbetsgivarna efterfrågar. Hos oss får du dessutom starta och driva ett företag på riktigt, i samarbete med Ung Företagsamhet (UF). Förutom en gedigen utbildning i ekonomi och handel, får du också full koll på de senaste trenderna och den tekniska utvecklingen. För att du ska klara av framtidens affärsutmaningar förbereder vi dig på en värld i ständig förändring. Vill du vara förberedd, så är det här skolan för dig.

Centralt läge
Våra ljusa och fräscha lokaler finns mitt i Stockholm, precis vid Odenplan, nära både pendeltåg, tunnelbana och viktiga samarbetspartners som butiker, företag och universitet.

Utbildning för framtiden
Vi har rekryterat lärare med stor erfarenhet av både entreprenörskap och näringsliv, som utbildar för en digital framtid. Hos oss kan du exempelvis certifiera dig i Excel och lära dig mer om handel på nätet.

Samhörighet och studiero
Hos oss är det ordning och studiero på lektionerna, vilket är en förutsättning för att du ska lyckas med dina studier. Det, tillsammans med den goda samhörigheten mellan eleverna på skolan, skapar en härlig stämning och en rolig tid på gymnasiet!

Vi har nio skolor i Stockholms län

NTI Gymnasiet i Stockholms län

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om NTI Handelsgymnasiet Stockholm

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 intagningspoäng 2012-05-09   Daniella Isaksson Hej, jag heter Daniella och jag undrar vad som krävs för intagningspoäng för att komma in på era handels linjer.
Visar 1-1 av 1 inlägg


NTI Handelsgymnasiet Stockholm
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information