NTI Gymnasiet, Stockholm

Välkommen till NTI Gymnasiet Stockholm Odenplan!

NTI Gymnasiet i Stockholm, alldeles vid Odenplan, är en väletablerad skola där vi erbjuder undervisning av högsta kvalitet. Alla våra program har pedagoger med spetskompetens inom sina områden – lärare som i många fall har nära samarbeten med olika högskolor och universitet för att utvecklas ytterligare. Vi erbjuder även heltidsmentorer till samtliga klasser. I vårt makerspace finns den senaste tekniken och där kan du fördjupa dig inom AI, bygga robotar och ta dina kunskaper till nya nivåer. Hos oss finns dessutom möjlighet till spännande internationella möten. Vi har till exempel ett etablerat utbyte med en skola i Japan, dit en grupp elever och personal åker varje år. Du kan också – om du går vårt el- och energiprogram – göra en del av din praktik utomlands!

Ny teknik

Våra lärare rekar teknikmässor i jakt på den senaste tekniken – makerspace, AR/VR, 3D-teknik med mera. Vår ambition är att vara bäst på tech i Stockholm! Vi erbjuder även certifieringar inom de olika programmen.

Vårt team

Vi har lärarlegitimerade mentorer som arbetar heltid för att du ska nå din fulla potential. Samtidigt har våra lärare en spetskompetens som ger dig en modern och specialiserad utbildning. Vi är stolta över vårt team!

Eleverna

Våra elever vill nå långt, är ambitiösa, målinriktade och trygga. Vårt elevråd och våra elevklubbar ser till att vi alltid har med elevernas perspektiv, vilket skapar en bra stämning på skolan.

Vi har sex skolor i Stockholms län

NTI Gymnasiet i Stockholms län

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om NTI Gymnasiet Stockholm Odenplan

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Meritpoäng? 2021-10-21   Jack22 Hej! Jag ville bara fråga om man kan komma in i det här programmet om man har 227.5 poäng under år 2022?
0 Inriktningarna 2020-11-24   Jonas.G Hej! går nu i åttan och började tänka på gymnasievalen. Hade tänkt spel/nivå designer för spel. Vilken intiktning ska jag ta? lär jag mig om design eller samt att programera? Hur lågt måste me...
1 Meritpoäng 2018-03-23   edvard Vilken meritpoäng behöver man för att komma in på NTI?
1 Ledighet för sport (tennis) 2014-01-14   Teo Hej! Är NTI flexibel med ledighet för tennisträning och tävling som t.ex att träna på morgonen, vara ledig hela veckor etc.? mvh Teo PS. tänkte gå teknikprogrammet (Information och medieteknik)
0 Shema 2013-01-11   E. Hej, jag undrar hur schemat ser ut? Är det många håltimmar? Ungefär när börjar/slutar man?
1 Indviduella val 2009-12-01   E.S Hej, Jag undrar om man kan välja musik som indviduellt val om man har tänkt sig att söka till Handelprogrammet på NTI? Tack på förhand
Visar 1-6 av 6 inlägg


NTI Gymnasiet Stockholm Odenplan
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information