Naturbruksskolan Dingle

Naturbruksskolan Dingle: djurvårds- och trädgårdsgymnasium

Nära kusten med vackra omgivningar ligger Naturbruksskolan Dingle (tidigare Naturbruksgymnasiet Dingle), med goda förbindelser till både Göteborg och Trollhättan. Skolan har en spets som innebär att du utbildas inom en specialkompetens som är starkt efterfrågad på arbetsmarknaden och har möjlighet att bli en av framtidens entreprenörer inom den gröna näringen.

Skolan har specialiserade lokaler för samtliga utbildningar. Här finns bland annat ett modernt trädgårdscentrum för trädgårdsutbildningarna och moderna hundgårdar med rymliga lokaler för att undervisa i bland annat trimning, klippning och pälsvård samt för att ta hand om elevernas egna hundar. Man satsar dessutiom på att utveckla skolans trädgårdscentrum, där det bland annat finns en tekniskt avancerad och fossilfri trädgårdsanläggning.

Naturbruksskolan Dingle ingår i Naturbruksskolorna i Västra Götalandsregionen

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Naturbruksskolan Dingle

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 boende hos er 2014-04-06   Linda Karlsson Hej Min Bonus dotter Amanda är intresserad av att börja eran hundlinje till hösten. Jag har lite funderingar kring boendet. Vad kostar boendet? vad ingår? behöver eleverna ha möbler, sängkläde...
0 Hej! 2013-09-23   Lisa Kuronen hej! jag är 16 år och går på sär. Det är det jag är väldig trött på gå på sär och få extra hjälp ända sen jag gick i 8:an. Jag trivs inte den skola som jag går nu. Jag har bara problem med mat...
1 brevadress t hundgymnasiet ang födelsedag 2011-11-13   mormor tänkte överraska med ett kort till mitt barnbarn mvh Mormor
1 Besöksdagar 2011-09-12   Malin När är det besöksdagar på skolan?
3 Göteborgsbesök - var? 2010-08-22   Djur Hej! Läste i tidningen Innerstaden Göteborg, att ni ska komma till Göteborg den 28 augusti.VAR i Göteborg kommer ni att finnas? Tider m.m....? Tack på förhand!
Visar 1-5 av 5 inlägg


Naturbruksskolan Dingle
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information