Svara på vår undersökning gymnasievalsrapporten och ha chans att vinna biobiljetter! 📽️ Gör undersökningen här!

Munkebäcksgymnasiet

Munkebäcksgymnasiet

Ny Musik, Munkebäcksgymnasiet, flyttar till Burgårdens utbildningscentrum!

Ny Musik, estetiska program med inriktning musik, är en treårig musikutbildning med fokus på ensemblespel, låtskrivande och musikproduktion. Ny Musik startade 2001 och finns nu på Burgården. Här arbetar du med en mängd olika musikprojekt under dina tre år hos oss. Allt från 1960-talsmusik till 2010-talsmusik, allt från The Beatles till Lana del Rey och - framför allt - här skriver du egen musik och får möjlighet att framföra dina låtar från vår stora scen - Brewhouse Arena. Dessutom spelar du in låtarna i våra studior och prodriggar. Och, du har din egen studio med dig med Logic X Pro i din MacBook Pro. Från och med 1 jan 2018 tillhör vi Burgården men fortsätter spela som vanligt.

Välkommen!

  Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

  Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
  Klicka här för att läsa mer om Munkebäcksgymnasiet

  Skapa inlägg
  Svar Senaste foruminläggen
  0 merit poäng? 2014-03-05   fanny hej! vad är behöver man ha för merit poäng för att komma in på munkebäcksgymnasiet?
  1 vart ligger skolan? 2009-10-11   pauline thoresson är det bara media som har flyttat till skånegatan eller hela munkebäcksgymnasiet? MVH pauline
  1 Nollning på Munkebäcksgymnasiet? 2009-06-26   . Hur är det med nollning på Munkebäck? Är det någon?
  Sida:
  1


  Munkebäcksgymnasiet
  Så funkar det

  Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


  Gör en intresseanmälan


  Skolan kontaktar dig med mer information

  Medlemslogin