Mölledalsgymnasiet

Byggymnasiet

Det självklara valet för en byggare

Byggymnasiet har en lång tradition av samarbete med byggbranschen och lång erfarenhet av byggrelaterad utbildning. Det är den enda skolan i Malmö som erbjuder alla inriktningar på Bygg- och anläggningsprogrammet.

Med stöd av skolans kompetenta och uppskattade personal lägger du grunden för din framtid inom en blomstrande bransch i den växande Öresundsregionen. 92% av alla lärare på skolan är behöriga. Du som går på vår skola är delaktig i en mycket stark organisation med betydande resurser, som samverkar för att erbjuda dig en kvalificerad utbildning som leder till ett arbete och ett fascinerande yrkesliv eller vidare studier.

Skolan ligger i samma lokaler som Norra Sorgenfri Gymnasium i Malmö.

Byggymnasiet har även gymnasiesärskola, läs mer här.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Byggymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 byggymnasiet 2015-01-18   jan hej! kommer byggymnasiet att vara kvar i Västra Hamnen och Ubåtshallen from höstterminen 2015? eller ska Malmö Stad lämna Ubåtshallen helt och hållet?
Visar 1-1 av 1 inlägg


Byggymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information