Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Min skola i Norsborg

Välkommen till Min Skola Norsborg

Gymnasiesärskolan Min Skola Norsborg ligger i ett naturskönt område och har egna djur som används i den dagliga undervisningen. Här erbjuds ett nationellt program för Skog, mark och djur som sträcker sig över fyra år. Skolans inriktning är häst och sällskapsdjur. 

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Min skola i Norsborg

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 vill börja på eran skola 2014? 2013-12-06   Julian Palme hej jag heter Julian och jag undrar kan jag ansöka till eran skola nästa år 2014. Jag är 17 år och går första ring på ett annan skola. Om det gick? jag är jättesnäll kille och kan ta hand om d...
Visar 1-1 av 1 inlägg


Min skola i Norsborg
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information