Mikael Elias Teoretiska Gymnasium Lund

Mikael Elias Teoretiska Gymnasium i Lund

Mikael Elias gymnasium Lund - för dig som vill plugga vidare efter gymnasiet!

Mikael Elias Gymnasium  Lund är skolan för dig som vill plugga vidare efter gymnasiet!

På Mikael Elias Gymnasium Lund har man en lite annorlunda filosofi. Här tror man på dig som individ. ”Man kan bli vad man vill. Bara man vill.” Citatet kommer från Mikael Elias, en man med en stark tro på varje individs möjlighet att lära om man bara har rätt inställning och rätt förutsättningar. Därför valde sonen Josef hans namn för skolan när han grundade den. Men på Mikael Elias Gymnasium Lund vet man också att varje människa är en del i ett sammanhang och mår bra av att jobba tillsammans.

Ambitiösa lärare ger framgångsrika och glada elever

På Mikael Elias Gymnasium Lund har man som mål att inspirera och utmana dig som elev. Därför har man jobbat hårt för att hitta de bästa och mest ambitiösa lärarna som brinner för sitt yrke. Lärarnas glädje och entusiasm smittar av sig och kanske är det därför eleverna trivs så bra på Mikael Elias Gymnasium Lund!

Det här är en skola för dig som vill vidare - oavsett om det är Chalmers, Handelshögskolan, Lunds universitet eller studier ute i världen kombinerat med biståndsarbete, det vet bara du! På Mikael Elias Gymnasium Lund arbetar man hårt för att du ska nå dina mål!

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Mikael Elias Gymnasium Lund

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Design 2008-11-10   Anki En fråga vad design innehåller hos er?
Visar 1-1 av 1 inlägg


Mikael Elias Gymnasium Lund
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information