Svara på vår undersökning om gymnasievalet och ha chans att vinna presentkort á 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️ Gör undersökningen här!

riksgymnasium? - Forum

2009-01-19 08:59   sofia
Hej, jag undrar ifall det här gymnasiet är ett riksgymnasium, i så fall, hur många poäng behövs de för att komma in? Tack på förhand! :)

RE: riksgymnasium?
2009-01-19 14:43   BN
Hej Sofia Jag vet inte riktigt vad du menar med Riksgymnasium. Menar du program med riksintag. Friskolor har fritt intag av alla elever. Martin Koch-gymnasiet är en kommunal skola vilket innebär att hemkommunen måste tillåta att eleven får söka annan kommuns gymnasieskola. Riksintag har vi endast på Industriprogrammet. Man kan även söka via sk frisök men det har begränsningar vad gäller t ex inackorderingsbidrag. Ta gärna kontakt med din syv så kan han/hon hjälpa dig med dessa frågor. Du kan även maila till Martin Koch-gymnasiets syv, birgitta.grahn@fc.hedemora.se eller till mig personligen, bo.nordqvist@fc.hedemora.se Hälsningar Bo Nordqvist Tf gymnasiechef/rektor

RE: riksgymnasium?
2009-01-21 07:02   frenden
Det är inget riksgymnasium om det inte är Industri inriktning teknik och industri du ska gå. Poängen isf kan du alltid ringa och höra bara.

Martin Koch-gymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information