Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

LAS in Switzerland

Studera International Baccalaureate på LAS i Schweiz

LAS in Switzerland är en internationell samskola och internatskola för åldersgrupperna 8-12 och 13-19. Skolan erbjuder ”US High School Diploma”, IB-programmet samt ESL-program. Skolan grundades 1960 och har idag ungefär 400 internationella studenter från över 60 olika länder.

Det finns möjlighet att ansöka om studiestöd för heltidsstudier via CSN till och med vårterminen det år du fyller 20 år. Det stöd du i så fall söker är studiehjälp.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om LAS in Switzerland

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Tredje året NA 2012-07-26   Hermione Hej Kan man gå sista året på NA i Switzerland? Mvh Lars J
0 kostnader för studier 2010-09-28   nyfiken Hej! Jag undrar hur mycket kostar att läsa på LAS i Switzerland?Är det samma system som i Sverige? Tacksam för svaret
Visar 1-2 av 2 inlägg


LAS in Switzerland
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information