JENSEN gymnasium Västra

JENSEN Internationella

JENSEN gymnasium Internationella

– För dig med globala ambitioner!

Välkommen till gymnasieskolan med internationellt fokus. JENSEN Internationella fokuserar på Human rights, Sustainable development och Global cooperation. Om du väljer att läsa på JENSEN Internationella kan du förvänta dig tre roliga och utmanande gymnasieår där du kommer lära dig en hel del om dig själv.

Arbeta med hållbar samhällsutveckling med internationella samarbetspartners

På JENSEN Internationella får du möjligheten att studera mänskliga rättigheter och hur de uppfylls på olika håll i världen. Du får kartlägga ekologiska fotspår och företags sociala ansvarstagande och tillsammans med dina klasskamrater får du möjligheten att ta ansvar för en hållbar samhällsutveckling. Detta gör du i samarbete med JENSEN Internationellas vänskolor och internationella samarbetspartners.

Global Cooperation

Under dina år på JENSEN Internationella har du möjligheten att etablera olika globala nätverk som skapar långtgående möjligheter för dig, både när det gäller framtida studier och framtida arbetsmöjligheter.

Möjligheter som student vid JENSEN Internationella

  • Sök stipendier för genomförande av Minor field study utomlands inom gymnasiearbetet
  • Utveckla din engelska genom hela utbildningen genom internationella samarbeten, läromedel och referenslitteratur på engelska
  • Samarbeta med vänskolor utomlands
  • Samarbeta med internationella företag och organisationer
  • Samarbeta med universitet och högskolor
  • Möjlighet till praktik utomlands på samtliga program
  • Återkommande eventdagar med fokus på Human Rights, Sustainable Developement och Global Cooperation i samarbete med våra internationella samarbetspartners
  • Europeiskt språkpass för validering av språkkunskaper
Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om JENSEN gymnasium Internationella

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 Prova på Jensen gymnasium en dag 2009-02-11   Agnes Messler Hej Jag undrar om ni har några dagar som man kan komma och kolla på hur en dag ser ut i skolan eller bara några timmar?
Visar 1-1 av 1 inlägg


JENSEN gymnasium Internationella
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information