Igelstavikens idrotts-& hälsogymnasium

Igelstavikens idrotts- och hälsogymnasium

Igelstavikens gymnasium är Södertäljes kommunala Idrotts-och hälsogymnasium. Där går elever som elitidrottar samtidigt som de vill ha en riktigt bra utbildning. Många av skolans elever är landslagsmeriterade. Igelstavikens gymnasium har även haft många framgångar inom Svenska skolidrottsmästerskapen.

Kombination av Idrott och studier

På Igelstavikens gymnasium erbjuds eleverna en kombination av idrott, studier, hälsa och ledarskap. Visionen är att Igelstavikens gymnasium ska vara en av Sveriges bästa skolor på att kombinera studier med en satsning mot elitidrott. Igelstavikens gymnasium har idag ett högt söktryck och mer än 30 % av skolans elever kommer från andra kommuner.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Igelstavikens gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Öppet hus på Igelstavikens idrotts- och hälsogymnasium 2009-01-23   Aleksandra Hej! Jag heter Aleksandra och ska snart välja gymnasium. Jag skulle jättehjärna vilja komma på öppet hus hos er och titta lite på eran skola och se om jag skulle trivas där... Jag undrar när n...
Visar 1-1 av 1 inlägg


Igelstavikens gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information