Svara på vår undersökning om gymnasievalet och ha chans att vinna presentkort á 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️ Gör undersökningen här!

Vill plugga i USA - Forum

2011-05-10 10:26   Jack Sparrow

Jag har bestämt mig för att plugga ett år i USA i gymnasiet. Men tror inte att jag kommer att få bestämma plats helt själv. Jag skulle vilja ha tips på ställen folk har varit på!


RE: Vill plugga i USA
2011-06-09 16:07   John

hello
jag var i minnesota och hade ett grymt år. tror inte det spelar så stor roll var man hamnar, det viktigaste är att man har ett öppet sinne och är beredd på det mesta. det vill säga förvänta dig inte californien, för chansen att du hamnar där är rätt liten.

Man åker väl ändå mest för att lära sig språket, bli mer självständig och träffa nya kompisar. Det gjorde jag iaf och jag blev inte besviken. Sen att man fick gå i kyrkan, hugga ved och så vidare var väl en överaskning, men det är ju kul med nåt nytt och annorlunda!

Dock kan man genom de flesta organisationer få göra önskemål, så tänk igenom lite vilka olika områden du skulle kunna tänka dig, men som sagt, bygg inte upp för stora föreställningar om hur det kommer bli, för de blir nog inte som du tänkt dig. Vilket inte behöver vara dåligt!!! :)


Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information