Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Grans naturbruksskola

Grans Naturbruksgymnasium

Grans Naturbruksgymnasium ligger vackert beläget i Öjebyn, strax utanför Piteå. Det går omkring 150 elever på skolan och personalen består av ca 60 anställda. Skolan har ett internat med runt 60 platser, i första hand för elever i årskurs ett.

Internatet på Grans

På Grans Naturbruksgymnasiums internat bor du tillsammans med andra elever som också har intresse för djur, lantbruk, natur och miljö. Att komma hemifrån och bo på internat är utvecklande och ger kunskaper och erfarenheter för livet.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Grans Naturbruksgymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Intagningspoäng 2015 2015-10-07   Undrande 9:a Hej! Jag undrar vad intagningspoängen kommer vara för att komma in på Grans 2015. Jag vill jättegärna gå där, och hoppas att mina poäng kommer att räcka.
0 Intagningspoäng 2014 2014-11-16   Bamse Hej Vad var intagningspoängen 2014? Jag har i dagsläget ca 250 poäng och undrar om jag kan komma in på lantbruk med dom betygen eller är det många som söker med högre betyg?
1 Hundlinje 2014-06-17   Nyfikenelev Vad är intagningspoängen för hundlinjen?
1 Intagningspoäng 2011-02-09   mira Hej! jag undrar vad intagnings poängen på grans är och om det finns möjlighet att praoa där:) Mvh mira
0 intagningspoäng 2010-10-27   angelica Hej jag har 170p just nu i intags poäng. Jag vill gå hästhållning kommer jag in på dom poängen?
4 Intagningspoäng 2009-01-13   Bg Vad är intagningspoängen till grans naturbruks 09?
Visar 1-6 av 6 inlägg


Grans Naturbruksgymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information