Fria gymnasieskolan i Haninge

En skola för kunskaper och nytänkande

Fria i Haninge är skolan som kännetecknas av erfarenhet, ansvar och hög kvalitet. Långt över tusen studenter har gått ut Fria Haninge med mycket goda studieresultat. Deras studenter går i högre utsträckning än andra vidare till studier vid universitet och högskolor. De lyckas dessutom långt bättre med att ta högskoleexamen. Det visar statistik som skolan följer upp tydligt.

Stor andel går vidare till universitet och högskola

På Fria Gymnasieskolan i Haninge arbetar man målmedvetet och inriktar de tre gymnasieåren på att förbereda sina elever för högre studier. Urvalet av kurser ger utbildningen en intressant och nyttig profil som präglas av allmänbildning och höga krav. I kombination med möjligheten att uppnå maximal meritpoäng ger det dig goda förutsättningar att komma in på din framtida drömutbildning.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Fria gymnasieskolan i Haninge

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Ekonomi 2012-12-21   Natasha Tennakoon Hej ! jag går i nian och jag undrar hur många poäng man behöver för att komma in i ekonomi linjen :)
1 utspring 2011 2011-06-05   k När är utspringet för fria 2011?
Visar 1-2 av 2 inlägg


Fria gymnasieskolan i Haninge
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information