Farkostens Gymnasium

Gymnasiesärskola med estetisk profil

Farkosten är en gymnasiesärskola i Alingsås med flera spännande utbildningar. Här får du en gymnasieutbildning anpassad efter dina intressen och förmågor. Du förbereds för ett rikt och självständigt liv med allt som hör till: arbetsliv, vidare studier eller andra aktiviteter.

På gymnasiesärskolan vid Alströmergymnasiet finns individuellt program och tre nationella program:  Administration, handel och varuhantering, Estetiska verksamheter samt Hotell, restaurang och bageri. 

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Farkostens Gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 Funderar på att söka musikestet 2009-05-07   Tobbe Tja!. Jag heter Tobias och är 16 år. Jag har nu spelat elgitarr i 5 månader och har nästan börjat brinna för musiken för det är så kul! Jag funderar på att välja denna skola och göra omval....
Visar 1-1 av 1 inlägg


Farkostens Gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information