Entreprenörsgymnasiet

Lär dig service på Entreprenörsgymnasiet!

Vill du jobba inom ett serviceyrke är Entreprenörsgymnasiet i Södertälje skolan för dig! Här får du breda kunskaper om service, kundpsykologi och om hur du utifrån kunders behov och önskemål kan ge dem den bästa servicen.
På Entreprenörsgymnasiet lär du dig ett yrke och du förbereds för att kunna starta eget efter gymnasiet. På det här yrkesgymnasiet erbjuder man en rad yrkesutbildningar inom Restaurang och livsmedel, Hotell och konferens, Handel och administration, Hantverk samt Fordon och transport.

Vill du vara del av en ny, modern skola?

Entreprenörsgymnasiet är en ny, kommunal gymnasieskola som erbjuder kvalitet, kontinuitet och trygghet. Skolans moderna lokaler ligger i Moraberg i Södertälje. Vill du vara med och starta en ny skola med modern utrustning och teknik? Välj Entreprenörsgymnasiet och få viktiga arbetslivskontakter inom serviceområdet redan på gymnasiet!

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Entreprenörsgymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
1 studerat på entreprenörsgymnasiet 2012 2014-03-16   Hej Hej jag tog studenten 2012 på entreprenörsgymnasiet i södertälje och jag gick på hantverksprogram, jag vill bara att ni ska lägga ut mitt betyg på antagningshemsidan för mitt betyg finns inte ...
0 Reparationer 2013-03-04   Björn H Hej! Jag undrar om ni tar emot privatpersoners bilar för reparationer? Jag har en Volvo V70 (-02) där främre Lambasonden är ur funktion och behöver lagas innan besiktningen den 28 mars. Är de...
0 Öppet hus. 2013-01-14   Fråga Hej, undrar när ni har öppet hus nästa gång? Med vänlig hälsning,// Niklas Segerdahl
Visar 1-3 av 3 inlägg


Entreprenörsgymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information