Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Danderyds gymnasium

Danderyds Gymnasium – skolan med bredd, djup och spets

Danderyds Gymnasium är till för dig som vill framåt. Alla som arbetar här är till för att du som elev ska få tre fantastiska år på gymnasiet präglade av kunskap, kultur, kreativitet, kvalitet, trygghet och studiero.

På Danderyds Gymnasium vill man att du ska känna glädje inför dina studier och att det ska kännas bra att gå till skolan, som är din arbetsplats. Börjar du här kommer man att ställa höga krav på dig, men du kan också ställa krav på skolan att ge dig bästa tänkbara undervisning. Du kommer att berikas av många spännande möten med olika människor och du får vänner för livet – vänner som ingår i ditt framtida kontaktnät.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Danderyds gymnasium

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
2 är skolan bra? 2014-02-17   bre eller dålig? Hej Är skolan bra , jag menar med rykten och så? Är det många bra eller dåliga rykten som går om skolan. Hur är eleverna mot varandra. För det fanns en statistik att det är den skolan som det ...
0 Språk 2013-11-18   Martin Jag är intresserad av att söka er skola nu till nästa läsår! Min passion är språk och samhällsfrågor, Jag vill läsa franska 3,4&5 alla tre åren, men för att kunna göra det så måste jag använda...
0 Öppet hus 2013-10-25   Divya Hej! Jag undrar vilka datum och tider ni har öppet hus.
0 natur linjen 2013-07-18   Sandra hej! jag undrar vad intagningspoängen för NA linjen är . :)
0 Tider 2013-01-14   Rimbo När börjar skoldagen?
Visar 1-5 av 5 inlägg


Danderyds gymnasium
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information