Construction College Malmö

constructioncollege Välkommen till Construction College Malmö! Construction College är en internationell skola som står för nytänkande och kreativitet förankrat i en lång och gedigen utbildningstradition. Construction College erbjuder yrkesnära utbildningar med praktik såväl i Sverige som utomlands. Du kan läsa samtliga kurser du behöver för högskolebehörighet hos oss, och du kan också välja en mer yrkesinriktad väg. Internationell och kreativ Construction College är en internationell skola som står för nytänkande och kreativitet förankrat i en lång och gedigen utbildningstradition. Construction College erbjuder dig yrkesnära utbildningar med praktik såväl i Sverige som utomlands. Du kan läsa samtliga kurser du behöver för högskolebehörighet hos oss, eller välja en mer yrkesinriktad väg. Välj din egen studietakt! Construction College arbetar individanpassat och vi utgår från dina förutsättningar att lära dig. Du väljer själv din egen studietakt. Vi arbetar med något som vi kallar för flex och du kan välja mellan tre olika flex. Om du väljer flex ett kan du läsa t ex matematik A på halva tiden och sedan gå vidare på nästa kurs. Behöver du mer tid och mer hjälp, väljer du flex tre. Då får du mer stöd och hjälp. Liten skola med spännande arbetssätt Construction College är en liten skola med nära relationer till både lärare och andra elever. Lärare, övrig personal och elever har tid att lära känna varandra och ha roligt tillsammans samtidigt som ni pluggar. Vi jobbar med verklighetsförankrade projekt i samarbete med näringslivet och högskolan. Då känns det mer vuxet och på riktigt! Projekten har teman utifrån dina intressen. Högskola eller yrkesarbete Högskola och yrkesarbete direkt? Du behöver inte välja nu utan du har båda möjligheterna på Construction College. Du kan läsa samtliga kurser du behöver för högskolebehörighet hos oss, samtidigt som du får en yrkesutbildning.
Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Construction College Malmö

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
2 antal elever 2009-01-07   rebecca pohl Hej! Jag undrar hur många elever som går på Construction College i Malmö och gärna även få reda på om antalet elever kommer öka till hösten eller om ni har en max gräns som redan är uppnåd....
Visar 1-1 av 1 inlägg


Construction College Malmö
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information