Christopher Polhemgymnasiet

Arbeta efter ett antal framgångsfaktorer på Christopher Polhemgymnasiet

Christopher Polhemgymnasiet är en skola som har teknik och naturvetenskap som gemensam nämnare för alla sina utbildningar. På en del av Christopher Polhemgymnasiets utbildningar får du lära dig grunderna inom ett yrke, på andra får du kunskaper och färdigheter som ger dig en solid grund för vidareutbildning på högskolan.

På Christopher Polhemgymnasiet arbetar man efter ett antal framgångsfaktorer som skolledningen tycker är viktiga för att få en så god läromiljö som möjligt:

  • Trygghet - Alla elever och all personal skall känna sig trygga på arbetsplatsen.
  • Ansvar - Elever och personal skall känna och ta ett tydligt ansvar för sin del av utbildningen.
  • Helhet - Utbildningen skall kännetecknas av en stor förståelse för hur dess olika delar är sammansatta samt hur de fungerar tillsammans.
  • Kvalitet - Utbildningen skall genomsyras av hög kvalitet.

Utbilda dig till matros och motorman på gymnasiet

Christopher Polhemgymnasiets ledstjärna är att alla elever som lämnar Christopher Polhemgymnasiet skall göra det med stärkt självkänsla!

Att gå på Christopher Polhemgymnasiet betyder att du får:

  • En högkvalitativ utbildning som svarar mot just dina behov, intressen och förutsättningar.
  • Stora möjligheter att påverka din utbildning genom vår unika elevdemokrati.
  • Inblick i yrkesliv och arbetsmarknad, tack vare vårt samarbete med det lokala näringslivet. behörighet att studera vidare efter gymnasiet.

Christopher Polhemgymnasiet erbjuder även ett specialutformat Sjöfartsprogram där eleverna blir både matros och motorman.

Lycka till med ditt val!

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Christopher Polhemgymnasiet

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
0 kurser elprogrammet 2009-11-12   Anthon Fredriksson Kan jag se vilka kurser det finns på Elprogrammet?
0 hur många söker? 2009-10-07   Gustaf Hejsan! har en fråga. Är det många som söker till Elprogrammet och hur många poäng behöver man?
1 transport lastbils utbildning? 2008-11-05   Lennart Sjölander Hej jag heter Lennart och har en liten fråga till er? Kan man gå fordon med Transport lastbils utbildning hos er? Och vad är intagnings poängen? Tack/Lennart
Visar 1-3 av 3 inlägg


Christopher Polhemgymnasiet
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information