Gör vår undersökning om gymnasievalet för chansen att vinna 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️

Carlsunds utbildningscent gymn

Carlsund Utbildningscentrum i Motala

Carlsund Utbildningscentrum i Motala erbjuder sju nationella program. Här får du utbildning som ger dig en god grund för framtiden oavsett om du ska fortsätta studera eller påbörja ditt arbetsliv.

Här får du en kreativ och inspirerande skolmiljö med stora ljusa lokaler och mycket rymd som skapar en lugn atmosfär. På Carlsund Utbildningscentrum har vi en nära kontakt med både näringslivet och flera universitet.

Du som går här har mycket praktik, vilket betyder att du får in en fot på en eller flera arbetsplatser redan under studietiden. Efter tre år på ett av våra yrkesprogram kan du gå vidare till jobb direkt eller yrkeshögskola, men du har också möjlighet att utöka din utbildning för att få grundläggande behörighet för högskolestudier.


Jobbar du på skolan och vill uppdatera informationen?

Ser du något i informationen om skolan som inte stämmer? Fyll i det här formuläret för att komma i kontakt med oss.

Gymnasium.se’s skolforum är till för dig som vill ta reda på mer om den skola du är intresserad av att studera på, du kanske vill ställa en fråga som gymnasieskolan själva kan besvara. Du kan också använda forumet om du vill komma i kontakt med elever som studerar eller har studerat på skolan tidigare, eller du kanske rent utav är intresserad av att komma i kontakt med andra blivande studenter som har funderingar på att börja på skolan? Du kan helt enkelt använda detta skolforum för att få svar på de flesta frågor du har gällande en specifik skola och dess utbildningar. Några exempel på frågor kan vara: kurser, trivsel på skolan, schema, mat, ansökan med mera.

Du kan enkelt klicka dig vidare till gymnasieskolans informationstext här hos oss på Gymnasium.se och på så sätt få en utförligare beskrivning om skolan och dess utbildningar.
Klicka här för att läsa mer om Carlsund Utbildningscentrum

Skapa inlägg
Svar Senaste foruminläggen
2 Intagningspoäng 2013 2013-02-13   Niffi Hej jag går samhällsprogrammet första året i Uppsala och skulle vilja byta till Vård&Omsorg i Motala då jag ska flytta, är det möjligt eller måste jag gå om ett år? Och vad kan det vara för in...
0 Slutbetyg 2012-05-09   Mn Hej undrar hur jag kan få ut mina slutbetyg från carlsund utbildningscentrum. Finns det någon man kan maila eller ringa och be dem skicka det?
0 svenska a 2010-09-24   kl vilken svenska A bok använder komvux.
1 Intagningspoäng? 2008-12-03   KakaN Hej jag undrar vad den troliga intagninspoängen troligtvis kommer ligga runt i EL-Programmet
Visar 1-4 av 4 inlägg


Carlsund Utbildningscentrum
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information