Bli redo för Nationella proven i matematik!
EMG
9 tips som inför nationella proven i matematik! Webbversion
Nu börjar nedräkningen till sommarlovet!

I det här nyhetsbrevet får du träffa tre elever från Skanskagymnasiet som berättar hur det är att plugga teknik och flytta hemifrån. Det finns även en intervju med Gustav Leonhardt som tävlar för svenska Juniorkocklandslaget.

Är du en expert på att skjuta upp saker? Vi har listat både fördelarna och nackdelarna med att göra allt i sista minuten. Har du koll på att Nationella proven i matematik är nästa vecka? Längst ner i nyhetsbrevet hittar du våra bästa tips för att förbereda dig!

Lycka till!
gymnasium.se
   
 
Skanskagymnasiet
Skanskagymnasiet
På Skanskagymnasiet läser du ett unikt Teknikprogram med inriktningen Samhällsbyggande och miljö. Nära koppling till verkligheten och praktik på Skanska. Var med och bygg framtidens samhälle.
    Läs mer här    
 
 
International IT college of Sweden
International It College of Sweden
Vi är innerstadsskolan där du får lärarledd undervisning som ger dig avancerade språk- och IT-kunskaper och möjlighet till internationella examina. Delar av utbildningen sker på avancerad engelska och du har möjlighet att åka på språkresa till London och ta Cambridge-certifikat.
    Innerstadsskola med fokus på IT    
 
 
S:t Eriks gymnasium
S:t Eriks gymnasium
På S:t Eriks gymnasium centralt mitt i stan står kreativitet och kunskap i centrum. S:t Eriks utbildar inom estetiska programmet, el- och energi-, hantverks-, naturvetenskaps- och samhällsvetenskapsprogrammet. Har du frågor och vill veta mer kontakta oss direkt. Välkommen till oss på S:t Eriks gymnasium
    Läs mer här!    
   
Våra 4
Majfavoriter
 
Prokrastinera mera
 
Intervju med Gustav Leonhardt
 
Skanskagymnasiet
 
Nationella proven i matte
 

Avprenumerera