Visa gymnasium.se som: Mobil

International IT College of Sweden

Få ett försprång ut i världen
   

Vi ger dig förutsättningar för framgång

International IT College of Sweden är en fristående gymnasieskola med inriktning på IT och engelska. Vi har ett gymnasium i Stockholm, ett gymnasium i Göteborg och systerskolor i England.

Hos oss får du en avancerad utbildning inom både engelska och IT som förbereder dig för universitetsstudier i Sverige och utomlands samt ger dig möjlighet att gå ut i arbetslivet direkt efter gymnasiet.

Vi är den första gymnasieskolan i Sverige som utöver Engelska 5, 6 och 7 erbjuder avancerade kurser i engelska som leder till de engelska examina, Cambridge Advanced och Cambridge Proficiency, parallellt med den vanliga svenska gymnasie-examen. En del av studierna kan förläggas på någon av våra systerskolor i England. Vår främsta samarbetspartner är David Game College i London.

Vi har stor erfarenhet av utbildning inom IT och datortekniska ämnen och kan därför erbjuda en gedigen utbildning med drivande och intresserade lärare samt ständigt uppdaterade yrkesinriktade kurser.

Vi erbjuder Ekonomiprogrammet, Estetiska programmet/media, Samhällsprogrammet/media, Naturvetenskapsprogrammet och Teknikprogrammet.

Varför studera hos oss?

  • Liten skola stora möjligheter
  • Möjlighet att plugga utomlands
  • Cambridge Exams – CAE/CPE courses/exam
  • Lärarledda lektioner
  • Trygghet på en liten skola

Centralt läge vid Odenplan

Skolan ligger i centrala Stockholm, nära Odenplan i rymliga lokaler. Läget i Vasastan underlättar skolans aktiviteter och gör det möjligt att enkelt ta sig till studiebesök, idrottsanläggningar, lunchrestauranger samt buss och tunnelbana. I skolans moderna lokaler finns trådlöst internet, teknisk utrustning och välutrustade laborationssalar för fysik, kemi och datorämnen. På INIT College finns dessutom ett brett utbud av kurser och aktiviteter inom en rad intresseområden. Som elev på INIT äter du lunch på någon av de närliggande restauranger som elevrådet valt ut. 

Få ett försprång ut I världen – välj den tvåspråkiga gymnasieskolan med IT-inriktning – International IT College of Sweden!


Är du intresserad och vill veta mer om International IT College of Sweden Stockholm, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Öppet hus

Öppet hus på INIT Stockholm

Välkommen på öppet hus på International IT College of Stockholm!

Varmt välkommen följande datum:

Datum:   2019-11-28    Tid:   17:30 - 19:30
Datum:   2019-12-07    Tid:   12:00 - 14:00
Datum:   2020-01-15    Tid:   17:30 - 19:30
Datum:   2020-02-06    Tid:   17:30 - 19:30
Datum:   2020-05-04    Tid:   17:30 - 19:30

Utbildningar

Video

   

Få kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av International IT College of Sweden Stockholm.

Hitta till skolan

International IT College of Sweden Stockholm

Hälsobrunnsgatan 6
102 28 Stockholm

 Visa telefonnummer
www.initcollege.org

Skolrecensioner

Anonym
(1)
Inte ens värt en stjärna. Alla som skriver positivt är för att rektorn säger att de skall göra det och de vill vara på hans bra sida. INGET program är värt att gå. Gå INTE här om inte du redan känner folk här eller vill förstöra din framtid. De BÄSTA eleverna får dåliga betyg i den här skolan, så mycket favorisering bland lärare och väldigt d...
Visa hela
En nyfiken student
(5)
INIT Collage är mycket bra och lärorik skola. Det finns breda utbildningar och lärare som lägger märke till en och bryr sig om en. Dessutom är det tvåspråkigt och det hjälper elever att utveckla sitt språk i den riktning man vill tala mer i eller det språk strävar efter att bli bättre på (engelska samt svenska). Det finns läxhjälp efter skolan s...
Visa hela
Nöjd elev
(5)
Innan jag började på gymnasiet hade jag ingen klar framtidsplan. Men nu har jag blivit motiverad att studera och jag har nu en mer tydlig plan om vad jag ska göra i framtiden. Detta och mycket mer är vad International IT college of Sweden har gett mig. Med lärarledda lektioner är det bra studiero samt känner jag även också att jag lär mig mycket...
Visa hela
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att beställa information från International IT College of Sweden Stockholm, fyll i följande uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till INIT
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Recensioner
Skolrecensioner
(4,2)
Baseras på 37 recensioner.