Fyra tips som ger dig koll på gymnasievalet
EMG
Nästa stora äventyr är gymnasiet! Webbversion
Snart sätter valperioden igång! Är du en av dem som undrar över ansökningsprocessen och när valet börjar i just din kommun? Vi har längst ner i nyhetsbrevet samlat information om antagningspoäng och tidsplan i din kommun. Du hittar även om hur antagningen och ansökan fungerar.

Börjar du känna en stor press på vad ditt gymnasieval kommer att ledda till? Bli inspirerad av Clara, som läst det fjärde året på Skanskagymnasiet och som nu tagit sig ut i arbetslivet.

Lycka till med gymnasievalet!
gymnasium.se
   
Hur vill du utvecklas som människa?
Thorildsplans gymnasium
Kunskap, kreativitet, kvalitet, trygghet och studiero genomsyrar utbildningarna. Genom en varierad undervisning stimuleras du att bli aktiv, nyfiken och motiverad!
    Utvecklas här!    
 
Väsby Nya Gymnasium
Väsby Nya Gymnasium
På Väsby Nya Gymnasium kan du kombinera din fotbollssatsning samtidigt som du läser något av våra teoretiska program. Sök LIU, Lokal idrottsutbildning, hos oss!
    Mer info tack!    
 
Möjligheternas skola!
S:t Eriks gymnasium
På S:t Eriks gymnasium centralt mitt i stan står kreativitet och kunskap i centrum. S:t Eriks utbildar inom estetiska programmet, el- och energi-, hantverks-, naturvetenskaps- och samhällsvetenskapsprogrammet. Välkommen på Öppet hus 26/1 11-14!
    Läs mer här!    
 
Åk på ett High School-utbyte i år!
STS Education
Upplev ett riktigt äventyr när du går på High School utomlands. Du blir mer självständig, blir flytande på ett språk och lär känna en ny kultur. Vi har fortfarande platser kvar till 2019, ansök idag och säkra din plats!
    Ansök idag!    
 
Franska Skolan gymnasium / Ecole française
Franska skolan
Franska Skolans Gymnasium är en svensk friskola med fransk profil. Vårt fokus är att erbjuda hög akademisk kvalitet i undervisningen inför högre studier. Du behöver inte ha läst franska tidigare. Vi lär dig!
    Lire la suite ici!    
   
Våra 4
bästa tips i Januari
 
Bli inspirerad av Clara!
 
Tidsplan för gymnasievalet
 
Hur fungerar antagning och ansökan?
 
Läs din kommuns antagningspoäng här!
 

Avprenumerera