Förbered dig inför nationella proven!
EMG
Gör vår undersökning för din chans att vinna fyra biobiljetter! Webbversion
Tips inför nationella proven!
Tycker du att det är svårt att veta hur du ska förbereda dig inför nationella proven? I det här nyhetsbrevet har vi samlat tips och användbara länkar inför de olika proven – allt för att hjälpa dig på vägen.

Vi vill även passa på att slå ett slag för vår gymnasievalsundersökning som vi på gymnasium.se genomför för att ta reda på hur blivande gymnasieelever känner inför gymnasievalet. Delta i undersökningen för din chans att vinna fyra biobiljetter för dig och dina vänner!

Älskar du att laga mat? Då måste du spana in Månadens Yrke som i februari är kock!

Lycka till!
teamet bakom gymnasium.se
 
Skolor vi rekommenderar!
 
Malung-Sälens gymnasieskola
På Malung-Sälens riksidrottsgymnasium kan du gå utbildningar inom alpint, snowboard, freeskii och skidlärare samt studera på Malung-Sälen Hockey Academy. Malung-Sälens gymnasieskola är en fräsch skola med en positiv framtidstro där alla elever lämnar skolan med verktyg för framtiden. Skolan har ett nära samarbete med näringslivet och har förutom våra idrottsprogram 8 nationella gymnasieprogram.
    Läs mer här!    
 
Hushållningssällskapets gymnasieskolor
Hushållningssällskapets gymnasieskolor passar perfekt för dig som är intresserad av djur, natur och lantbruk. Skolorna ger dig grundläggande högskolebehörighet, vilket gör att du kan plugga vidare på högskola och universitet. Genom Hushållningssällskapets nära kontakt med näringslivet får du som elev tillgång till spännande och lärorika praktikplatser och studiebesök.
    Läs mer här!    
 
Våra 4
februarifavoriter!
 
 
 
 
 

Avregistrera