Vet du när omvalet för gymnasiet i din kommun är?
EMG
7 tips som ger dig koll på nationella proven! Webbversion
Omvalet för gymnasiet närmar sig och om du fortfarande är osäker på vad din gymnasieutbildning ska leda till så kan du andas ut lite. Du kan nämligen komma in på en universitets- och högskoleutbildning på flera olika sätt. Förutom gymnasiebetyg och högskoleprov finns det en tredje urvalsgrupp som heter alternativt urval - en möjlighet för dig som inte har tillräckligt höga betyg! Men om du vill ha lite handfasta tips på hur du får ett bättre betyg på nationella proven så har vi samlat dem längst ner i nyhetsbrevet.

Längst ner i nyhetsbrevet hittar du Britta som är Nordisk mästare i måleri och trivs utmärkt med livet som hennes gymnasieval gav henne. Du kan även hitta de exakta datumen för omvalet till din kommun genom att klicka dig vidare längst ner i nyhetsbrevet.

Lycka till!
gymnasium.se
   
 
MediaGymnasiet
Media Gymnasiet
En kreativ skola - mitt i Nacka Strand. Hos oss kan du välja mellan Samhällsvetenskapsprogrammet, Teknikprogrammet och Estetiska programmet. Högskoleförberedande utbildningar där kreativitet, estetik och teknik är naturliga byggstenar i alla lärprocesser. Här får du möjlighet att bli ditt bästa jag. Välkomna på infokväll 24 april mellan 17.00 och 19.30!
    Läs mer här!    
 
 
Thorildsplans gymnasium
Thorildsplans gymnasium
Thorildsplans gymnasium är en populär skola i Stockholms innerstad, alldeles intill tunnelbanestationen Thorildsplan. Kunskap, kreativitet, kvalitet, trygghet och studiero genomsyrar utbildningarna. Genom en varierad undervisning stimuleras du att bli aktiv, nyfiken och motiverad! Thorildsplans gymnasium vill erbjuda dig som elev bästa tänkbara gymnasieutbildning.
    Utvecklas här!    
 
   
Våra 4
marsfavoriter!
 
7 tips inför nationella proven!
 
Vill du bli lika nöjd som Britta?
 
Hitta alla datum för omvalet här
 
Så funkar alternativt urval
 

Avprenumerera