Svara på vår undersökning om gymnasievalet och ha chans att vinna presentkort á 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️ Gör undersökningen här!

RIG / NIU

Idrottsutbildning (NIU), Fotboll

Widénska gymnasiet, i Västerås
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Undervisningsform
Klassrum
Nästa startdatum
Få mer information om programmet 👍

Om utbildningen

Fotboll

Fotbollsgymnasium i Västerås!

På Widénska gymnasiet i Västerås kan du som tränar fotboll i en förening eller klubb kombinera detta med dina gymnasiestudier.

Fotbollsgymnasiet i Västerås är certifierat och kvalitetssäkrat av Svenska fotbollsförbundet. NIU-platserna på fotbollsgymnasiet i Västerås är exklusiva för de högst rankade fotbollsspelarna i länet. Alla har dock möjlighet att anmäla sitt intresse för NIU.

Undervisningen på fotbollsgymnasiet följer SvFFs studieplan och samtliga träningspass sker på förmiddagarna 2ggr/vecka. Träningsgrupperna är aldrig större än 15 elever/instruktör och här finns också regelbunden målvaktsträning. Instruktörerna på Widénska är fotbollstränare som utbildats enligt SvFFs tränarutbildning Avancerad nivå.

Träningarna genomförs på Swedbank Park, Fotbollshallen och Wenströmska IP under ledning av Martin Gustavsson, Fredrik Ramström, Jesper Malm, Oscar Norrby, Ellen Fogelberg (föräldraledig 20/21), Andreas Bergwall och Anette Mogren (tjänstledig).

Specialidrott

Kursen specialidrott fotboll innebär att du som elev får möjlighet till praktisk fotbollsträning under skoltid, med fokus på individuell utveckling. Det ingår också teoretiska studier i ämnet.

Så här ansöker du till NIU fotboll

Här gör du din ansökan för NIU – fotboll inför läsåret 2023/2024.

www.gymnasieansokan.svenskfotboll.se

Är du intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Kommande starter

1 tillgängligt startdatum

Höst

  • Klassrum
  • Västerås

Kontakta skolan

Gör en intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Idrottsutbildning (NIU), Fotboll så kommer skolan att kontakta dig.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Widénska gymnasiet
Vasagatan 56
722 20 Västerås

Idrott och studier i kombination på Widénska gymnasiet

Widénska gymnasiet i Västerås är en gymnasieskola för dig som vill kombinera ditt idrottande med dina gymnasiestudier. Här kan du lägga extra mycket fokus på idrotten, samtidigt som du får en bra gymnasieutbildning som ger dig behörighet till högskola och...

Läs mer om Widénska gymnasiet och visa alla program.

Sponsrad