International Baccalaureate

International Baccalaureate

Per Brahegymnasiet, i Jönköping

Om utbildningen

International Baccalaureate Diploma Programme passar dig som är intresserad av språk, resor och vill gå ett internationellt program..

International Baccalaureate är ett internationellt erkänt gymnasieprogram som ger dig behörighet till högskolestudier i mer än 100 länder, inklusive Sverige. Studierna omfattar tre år där det första året är ett förberedande år med svenska nationella kurser, fast med engelska som undervisningsspråk.

Gymnasieexamen

International Baccalaureate leder till en högskoleförberedande gymnasieexamen som ger dig behörighet att studera vidare både i Sverige men även i andra, främst engelsktalande, länder.
Per Brahegymnasiet
Residensgatan 7
55316 JÖNKÖPING Jönköping

En rolig och utvecklande gymnasietid på Per Brahegymansiet!

Per Brahegymnasiets mål är att du under din studietid på skolan ska få en god självkänsla och kunskaper för att fungera på ett bra sätt i ett framtida samhälle. Per Brahegymnasiet vill förbereda dig för högre studier och arbetsliv och...

Läs mer om Per Brahegymnasiet och visa alla program.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Isabelle, IB
06 feb 2022
Stans bästa, mest välkomnande och studievänligaste skola!

PB är så välkomnande, lärare som förväntar sig bra resultat, fantastisk skolmat och framförallt väldigt välkomnande till plugg; Vid problem så vill de gärna hjälpa! Jag kan defi...

Visa hela
Sponsrad