Svara på vår undersökning om gymnasievalet och ha chans att vinna presentkort á 1 000 kr på Filmstaden! ✨📽️ Gör undersökningen här!

5 gymnasieinriktningar för dig som är social

Letar du efter ett gymnasieprogram där du får användning för dina sociala förmågor? I denna artikel tipsar vi om fem gymnasieinriktningar där kontakten med människor är ett centralt tema!

Gymnasieinriktningar för dig som är social

Ska du välja gymnasium snart och vill dra nytta av dina sociala förmågor? Tycker du om att samarbeta med andra människor och vill att det ska vara ett naturligt inslag i ditt framtida arbetsliv? I så fall är en social gymnasieinriktning ett passande val för dig!

Att välja gymnasium kan vara ett klurigt och stressigt val, eftersom det kan kännas svårt att veta vad man vill jobba med i många år framöver. En bra utgångspunkt är därför att utgå från dig själv och dina personliga egenskaper, eftersom de förmodligen kommer följa med dig livet ut. Om du har en social och utåtriktad personlighet finns det flera program och inriktningar där de egenskaperna kommer väl till hands. I listan nedan delar vi därför med oss av fem gymnasieinriktningar för dig som älskar det sociala. 


Annonser