Visa gymnasium.se som: Mobil

Välj en certifierad handelsutbildning!

Det är viktigt att gymnasiet ger den kompetens som behövs för att börja arbeta i det yrke som utbildningen är inriktad på. För att kvalitetssäkra har Handelsrådet har tagit fram en certifiering av gymnasiala handelsutbildningar. Certifieringen visar att utbildningen lever upp till de kriterier som branschens parter har satt upp och ger den kompetens som behövs för att börja en karriär i handeln.

Se certifierade handelsutbildningar   Gå till Karriär i handeln

Yrkeskartan visar dina framtida möjligheter!

Här kan du jobba!

Therese Testar: Yrkeskartan

Therese Lindgren testar yrkeskartan.se samt jobbskuggar en onlinemarknadsförare för att se hur en sådan arbetar under en dag!

En dag i handeln

Handeln sysselsätter mer än en halv miljon människor och utgör en viktig inkörsport till den svenska arbetsmarknaden!

Therese Lindgren på studiebesök

Therese besöker LYKOs huvudkontor och lager! VI får även kolla närmre på hennes egna hudvårdsprodukter från Indy Beauty!

Hitta din utbildning på Handels- och administrationsprogrammet


Karriär i handeln är ett initiativ från Handelsrådet, och riktar sig till dig som vill börja jobba och utvecklas i handeln.

Handelsrådet

Senast uppdaterad: 08 mar 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2020-01-08

Välkommen till bygg- och anläggningsbranschen! 

Inom bygg- och anläggningsbranschen finns många spännande yrken och arbetsuppgifter. Byggare av olika slag arbetar med hus och anläggningar från idé till verklighet. Valet av arbetsredskap är ditt – dator, hammare, laserverktyg, grävmaskin eller murslev.  Visste du att Bygg- och anläggningsprogrammet är uppbyggt på så sätt att du under ditt första år får chansen att prova på de olika inriktni ...
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-04-11

VVS-branschen maxar dina möjligheter

Om du gillar omväxling, problemlösning och att göra saker med händerna är VVS-branschen perfekt för dig. Du kan jobba med service mot privatpersoner och fastigheter, du kan jobba på stora nybyggen och renoveringsprojekt. Du kan jobba med bistånd och du kan starta eget företag. Du får ett riktigt yrke på gymnasiet och kan börja jobba direkt efter studenten eller välja att plugga vidare.
Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-04-11

VVSYN - Vi ger dig försprång

Oavsett om du vill jobba, plugga, starta eget eller resa utomlands är VVS- och fastighetsprogrammet, VF, svaret. Vårt program öppnar upp fler vägar än det finns på Googlemaps, men du kommer behöva kämpa också. Arbetar du med världens viktigaste resurs tar du jobbet på allvar. VF ger dig inte automatisk högskolebehörighet, men det går lätt att fixa med ett minimum av arbete ...
Läs mer