Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Flera orter (2)
-
Antagningspoäng: 230
-
Lärlingsutbildning
-
Riksintag
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Bageri & konditori
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Södertälje
-
Antagningspoäng: 162,5
-
Klassrum, Lärlingsutbildning
-
Riksintag
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering: Servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Stockholm
-
Antagningspoäng: 202,5
-
Klassrum
-
Riksintag
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Bageri & konditori
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Flera orter (2)
-
Antagningspoäng: 230
-
Lärlingsutbildning
-
Riksintag
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Flera orter (2)
-
Klassrum, Lärlingsutbildning
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Flera orter (2)
-
Antagningspoäng: 230
-
Lärlingsutbildning
-
Riksintag
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Flera orter (2)
-
Antagningspoäng: 82,5
-
Klassrum
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Stockholm
-
Antagningspoäng: 197,5
-
Klassrum
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Stockholm
-
Antagningspoäng: 110
-
Klassrum
-
Riksintag
Restaurang och livsmedelsprogrammet: Kök och servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Stockholm
-
Klassrum
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Norrtälje
-
Antagningspoäng: 100
-
Klassrum, Lärlingsutbildning
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Södertälje
-
Antagningspoäng: 162,5
-
Klassrum, Lärlingsutbildning
-
Riksintag
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering: Kök
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Stockholm
-
Antagningspoäng: 202,5
-
Klassrum
-
Riksintag
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Bageri & konditori
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Stockholm
-
Antagningspoäng: 110
-
Klassrum
-
Riksintag
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Bageri och konditori
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Stockholm
-
Antagningspoäng: 202,5
-
Lärlingsutbildning
-
Riksintag
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Flera orter (2)
-
Antagningspoäng: 162,5
-
Klassrum
-
Riksintag
Restaurang och livsmedelsprogrammet
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Stockholm
-
Klassrum
- = Riksintag
I det här reportaget träffar du Tomas som berättar hur det är att läsa Barn- och fritidsprogrammet med pedagogisk inriktning.
SågbäcksgymnasietHej, mitt namn är Smilla. Jag går åk 1 och just nu gör jag APL på Usine vid Medborgarplatsen. Läs mer om varför jag valde att studera på Praktiska gymnasiet Stockholm Bromma.
Läs merMalte läser VVS på Praktiska Gymnasiet Stockholm Bromma. Läs mer om varför han valde att studera på skolan.
Läs merSimon är 15 år och pluggar restaurang med inriktning kök på Internationella hotell- och restaurangskolan. Det bästa med utbildningen är att få laga mat, och all typ av mat.
Läs merAndrina går Samhällsvetenskaps-programmet och Titti läser Ekonomiprogrammet på Tumba Gymnasium. De trivs båda jättebra på skolan och är nöjda med lärarna och undervisningen. I det här reportaget får du höra dem berätta om hur det är att vara elev på Tumba Gymnasium och varför de rekommenderar just dig att söka hit.
Läs merAlice pluggar på Grillska Gymnasiet i Kungsholmen! Läs om hur det är att plugga Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Grillska Gymnasiet!
Läs merIda är 17 år gammal och läser hotell- och turismprogrammet på IHR. Hon brinner för bra service och trivs bra på skolan. Hon har precis avslutat sin första APL.
Läs mer
Hitta en gymnasieskola du är intresserad av
Gör en intresseanmälan
Skolan kontaktar dig med mer information