Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Flera orter (2)
-
Antagningspoäng: 230
-
Lärlingsutbildning
-
Riksintag
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Helsingborg
-
Antagningspoäng: 165
-
Klassrum
-
Riksintag
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Göteborg
-
Klassrum
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering: Servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Stockholm
-
Antagningspoäng: 202,5
-
Klassrum
-
Riksintag
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök och servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Linköping
-
Antagningspoäng: 92,5
-
Klassrum
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Flera orter (2)
-
Klassrum, Lärlingsutbildning
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Flera orter (2)
-
Klassrum
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Örnsköldsvik
-
Klassrum
-
Riksintag
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Flera orter (2)
-
Antagningspoäng: 82,5
-
Klassrum
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Stockholm
-
Antagningspoäng: 197,5
-
Klassrum
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Flera orter (2)
-
Antagningspoäng: 230
-
Lärlingsutbildning
-
Riksintag
Restaurang och livsmedelsprogrammet: Kök och servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Stockholm
-
Klassrum
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Norrtälje
-
Antagningspoäng: 100
-
Klassrum, Lärlingsutbildning
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Stockholm
-
Antagningspoäng: 110
-
Klassrum
-
Riksintag
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering: Kök
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Stockholm
-
Antagningspoäng: 202,5
-
Klassrum
-
Riksintag
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Borås
-
Antagningspoäng: 190
-
Klassrum, Lärlingsutbildning
-
Riksintag
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Södertälje
-
Antagningspoäng: 162,5
-
Klassrum, Lärlingsutbildning
-
Riksintag
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Trollhättan
-
Antagningspoäng: 137,5
-
Klassrum
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Lysekil
-
Antagningspoäng: 160
-
Klassrum
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Örnsköldsvik
-
Klassrum, Lärlingsutbildning
-
Riksintag
Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Kök & servering
-
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
-
Ljungby
-
Antagningspoäng: 190
-
Klassrum
-
Riksintag
- = Riksintag
Alice pluggar på Grillska Gymnasiet i Kungsholmen! Läs om hur det är att plugga Restaurang- och livsmedelsprogrammet på Grillska Gymnasiet!
Läs merIda är 17 år gammal och läser hotell- och turismprogrammet på IHR. Hon brinner för bra service och trivs bra på skolan. Hon har precis avslutat sin första APL.
Läs merAnja och My studerar andra året på Bygg- och anläggning med inriktning på Måleri på Praktiska Gymnasiet Borås.
Läs merHej, mitt namn är Smilla. Jag går åk 1 och just nu gör jag APL på Usine vid Medborgarplatsen. Läs mer om varför jag valde att studera på Praktiska gymnasiet Stockholm Bromma.
Läs merFabian läser sitt tredje och sista år på Hampnäs Gymnasium. Han trivs bra med att skola och boende är på en och samma plats. Läs mer om Fabians upplevelse av skolan här!
Läs merAndrina går Samhällsvetenskaps-programmet och Titti läser Ekonomiprogrammet på Tumba Gymnasium. De trivs båda jättebra på skolan och är nöjda med lärarna och undervisningen. I det här reportaget får du höra dem berätta om hur det är att vara elev på Tumba Gymnasium och varför de rekommenderar just dig att söka hit.
Läs merSally Holmgren går första året på Restaurang och livsmedel på Praktiska Gymnasiet Örnsköldsvik.
Läs merI det här reportaget träffar du Tomas som berättar hur det är att läsa Barn- och fritidsprogrammet med pedagogisk inriktning.
SågbäcksgymnasietMalte läser VVS på Praktiska Gymnasiet Stockholm Bromma. Läs mer om varför han valde att studera på skolan.
Läs merNatalie Hardstaff går sitt sista år på Floristprogrammet på Praktiska Gymnasiet Örnsköldsvik.
Läs merSimon är 15 år och pluggar restaurang med inriktning kök på Internationella hotell- och restaurangskolan. Det bästa med utbildningen är att få laga mat, och all typ av mat.
Läs mer
Hitta en gymnasieskola du är intresserad av
Gör en intresseanmälan
Skolan kontaktar dig med mer information