• = Riksintag
Visar 1-2 av 2 träffar

Läxhjälp-i-hemmet-och-på-nätet

Mer om Läxhjälp

Läxhjälp är ett bra alternativ för dig som behöver hjälp med matte, vill höja dina betyg eller helt enkelt behöver hjälp med läxor och andra skolarbeten.Det finns möjlighet att få privat läxhjälp hemma eller läxhjälp på nätet, gå på räknestugor, få hjälp att plugga till nationella prov och högskoleprovet samt hitta lösningar och guider för skolarbeten online.

Läxhjälp i hemmet och privatlektioner

Är du på jakt efter att höja dina betyg, plugga till ett prov eller helt enkelt få bättre resultat i skolan, så kan det vara en bra idé att använda dig av läxhjälp. Om du helst vill få hjälp med dina läxor hemma, där du känner dig bekväm, så är det en bra idé med läxhjälp i hemmet. En lärare eller coach kommer då hem till dig på just de dagar och tider när du behöver hjälp med skoluppgifter, läxor, plugga till prov eller vad det än är du vill ha hjälp med.

Läxhjälp på nätet

Läxhjälp på nätet passar bra för elever över hela Sverige, då det fungerar i vilken stad du än bor i över landet. Du behöver alltså inte bo i någon av de stora städerna som Stockholm, Göteborg och Malmö för att få exakt den hjälp du vill ha. Läxhjälp på nätet är ett utmärkt alternativ för dig som vill sitta hemma framför din egen dator och få all hjälp du behöver med läxläsning, att lösa matteproblem och andra skoluppgifter.

Få hjälp med matte genom att se lösningar på skoluppgifter online

Du kan hitta svar på matematikproblem, guider för att skriva labbrapporter och andra typer av skolarbeten och hur du ska lösa andra slags skoluppgifter på nätet. Det finns också möjlighet att plugga tillsammans med kompisar och andra elever genom olika typer av onlinelösningar.

Intensivkurser, räknestugor och hjälp att plugga till högskoleprovet och nationella prov

Det finns också möjlighet att få hjälp med studieteknik inför prov, så som att få hjälp och tips om hur man ska plugga till högskoleprovet och till nationella prov. Det ges exempelvis intensivkurser för dessa ändamål.

Favoriter
Utbildare