Visa gymnasium.se som: Mobil

Estetiska programmet, Musik

Ystad Gymnasium
Programinformation
Ystad
Estetiska programmet
  • Antagningspoäng: 135,0
    (medelvärde: 206,2) * statistik från 2021

Estetiska programmet, Musik

Estetiska programmet IMP Österportgymnasiet

Vill du jobba som DJ? Låtskrivare? Musiker? Eller plugga vidare?

Vill du skräddarsy din framtid? Estetiska programmet är en högskoleförberedande utbildning, med inriktningarna Musik och Estetik och media. Utbildningen är en kreativ språngbräda oavsett vad du väljer att göra efter din gymnasietid. Du får stora möjligheter till fördjupning, oavsett om du är intresserad av foto, musikproduktion, sociala medier, film, sång eller ett instrument.

Programmet är av samhällsvetenskaplig karaktär och förbereder dig för vidare studier vid universitet eller högskola. Våra elever beskriver tiden på programmet som den bästa i deras liv. Missa inte chansen att kombinera ditt praktiska kreativa intresse med ett teoretiskt lärande. Det ger dig goda förutsättningar för bra studieresultat och en rolig gymnasietid.

Är du intresserad och vill veta mer om Estetiska programmet, Musik, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Estetiska programmet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, matematik, engelska samt minst nio andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Estetiska programmet, Musik

Du söker programmet via antagningskansliet Gymnasieantagningen Trelleborg. Om du bor i en kommun som antagningskansliet inte har hand om söker du istället via din hemkommun.

Kontaktuppgifter
Postadress: Besöksadress: S:t Nicolai plan 1, Postadress: Söderslättsgymnasiet, Gymnasieantagningen, Box 1008, 231 25 Trelleborg
Telefon: 0410-73 36 05
Mejladress: antagning@trelleborg.se

Gymnasieexamen

Högskoleförberedande gymnasieprogram.

Ta kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Estetiska programmet, Musik så kommer skolan att kontakta dig.

Ystad Gymnasium

Välkommen till Ystad Gymnasium! 

Ystad Gymnasium ligger mitt i centrala Ystad. Ystad Gymnasium är känd för sin goda atmosfär och blandning av människor. Hit är alla välkomna! Här hittar du ett stort utbud av utbildningar, både högskole- och yrkesförberedande program. På Ystad Gymnasium har...


Läs mer om Ystad Gymnasium och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Ystad Gymnasium

Ystad Gymnasium

Surbrunnsvägen 1
271 80 Ystad

 Visa telefonnummer
ystadgymnasium.se

Skolrecensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 6 recensioner.

WS
>>Det Dåliga Scheman kan variera kraftigt och må vara helt sjuka I vissa fall. Du kan börja 8:00 en dag och sedan ha flera timmar rast innan din sista lektion kl. 14:45. Det enda stödet ES har är INSO kursen där man har "privat lektioner" som ofta läggs på relativt goda tider. Stöd finns I många former för dem som ligger bakom I kurser oc...
Visa hela
Ö
Estet på YG skiljer sig mycket mot andra 100% estetskolor i sättet att nästan ingen i hela klassen bryr sig EGENTLIGEN om musik och vill lära sig något nytt inom ämnet. En väldigt stor andel av skolan bara går där för dem tyckte det verkade enkelt.
Isabella Mårtensson
Jag älskar att gå Estetiska programmet med inriktning musik! Lärarna är passionerade och i ämnena blandas det både teoretiskt och praktiskt vilket gör det väldigt roligt samt underlättar studerandet!
Recensioner
Utbildningsrecensioner
(4,3)
Baseras på 6 recensioner.
Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Estetiska programmet, Musik från Ystad Gymnasium, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Jag vill byta till er skola
Påminn mig om öppet hus
Jag vill skugga en elev / gå en prova-på-dag
Jag har en fråga
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information