Visa gymnasium.se som: Mobil

Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Yrkesgymnasiet Uppsala
Programinformation
Uppsala
Handels- och administrationsprogrammet

Om utbildningen

Handels- och administrationsprogrammet

Är du en handlingskraftig person med intresse för affärer? Skulle du vilja jobba i butik? Starta eget? Triggas du av att ge människor vägledning och service? Då kanske det här yrket är för dig. Jobbar du inom handeln ligger utmaningen i att få kunderna att känna sig nöjda med sin affär.

Du är direkt anställningsbar inom handeln som till exempel butikssäljare. Högskolan bjuder på många vidareutbildningar som till exempel Butikschefsprogrammet och Service Management.

Möjliga Yrken:

Inom handel finns yrken inom ett brett spektrum, från butiksarbete till specialistkompetens inom detaljhandel och ekonomi.

Är du intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Behörighet

För behörighet till Handels- och administrationsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Gymnasieexamen

Handels- och administrationsprogrammet leder till en yrkesexamen. För att få en högskoleförberedande gymnasiexamen behöver du få godkänt i engelska 6, svenska 2, svenska 3 alternativt svenska som andraspråk 2 och 3.

Ansökan

Ansök till Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service

Du söker programmet via Gymnasieantagningen Uppsala. Om du bor i en kommun som inte ingår i antagningskansliet söker du istället via din hemkommun.
Postadress: Uppsala kommun Gymnasieantagningen, 753 75 UPPSALA
Telefon: 018-727 20 50
E-post: gymnasieantagningen@uppsala.se

Kontakta skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service så kommer skolan att kontakta dig.

Yrkesgymnasiet Uppsala

Yrkesgymnasiet Uppsala

Välkommen till Yrkesgymnasiet Uppsala!

Yrkesgymnasiet Uppsalas lokaler präglas av en ljus och fin atmosfär med inbjudande lärosalar. På Yrkesgymnasiet jobbar alla i ett team – både personal och elever. Skolan har en varm gemenskap, där alla får möjligheten att utvecklas och nå sin fulla...


Läs mer om Yrkesgymnasiet Uppsala och visa alla program.

Kontaktuppgifter

Yrkesgymnasiet Uppsala

Bergsbrunnagatan 11
75323 Uppsala

 Visa telefonnummer

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Handels- och administrationsprogrammet, Handel & service från Yrkesgymnasiet Uppsala, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Boka ett digitalt möte med Yrkesgymnasiet Uppsala
Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Du kanske också är intresserad av: