Visa gymnasium.se som: Mobil

Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri

Yrkesgymnasiet Uppsala
Programinformation
Uppsala
Bygg- och anläggningsprogrammet

Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri

Läs till målare på Yrkesgymnasiet Uppsala

Gillar du att förnya och sätta färg på tillvaron? Vill du arbeta i en färgstark miljö med ett praktiskt yrke? På Yrkesgymnasiets Bygg- och anläggningsprogram får du en modern byggutbildning och erfarenhet inom måleribranschen. Skolans breda kontaktnät ger dig en fot in i arbetslivet och genom det arbetsplatsförlagda lärandet lär du dig yrket från grunden.

Branschanpassad måleriutbildning

Utbildningen ger dig kunskaper som efterfrågas i arbetslivet och undervisningen är anpassad för att leva upp till branschens krav.

Lärling

Efter gymnasiet kan du börja arbeta som lärling. Får du minst betyget E i alla ämnen får du tillgodoräkna dig 3000 lärlingstimmar, vilket innebär att du är på god väg mot målet att bli målare efter studenten.

Få körkort på Yrkesgymnasiet

Utbildningen till målare på Bygg- och anläggningsprogrammets inriktning Måleri ger dig förutom yrkeskunskaper inom måleri också kunskaper inom företagande och entreprenörskap. För att underlätta för dig att få jobb inom branschen får du som elev på Yrkesgymnasiet ett startpaket för B-körkort.

Är du intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Fortsatta studier

För grundläggande behörighet till högskolan kan du välja Svenska 2 och Svenska 3 i ditt individuella val samt utöka studieplanen med Engelska 6 (100p).

Behörighet

För behörighet till Bygg- och anläggningsprogrammet behöver du ha godkända betyg från grundskolan i svenska/svenska som andraspråk, engelska, matematik samt minst fem andra ämnen.

Ansökan

Ansök till Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri

Du söker programmet via Gymnasieantagningen Uppsala. Om du bor i en kommun som inte ingår i antagningskansliet söker du istället via din hemkommun.
Postadress: Uppsala kommun Gymnasieantagningen, 753 75 UPPSALA
Telefon: 018-727 20 50
E-post: gymnasieantagningen@uppsala.se

Gymnasieexamen

Yrkesförberedande examen.

Ta kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill veta mer om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri så kommer skolan att kontakta dig.

Yrkesgymnasiet Uppsala

Välkommen till Yrkesgymnasiet Uppsala!

Yrkesgymnasiet Uppsalas lokaler präglas av en ljus och fin atmosfär med inbjudande lärosalar. På Yrkesgymnasiet jobbar alla i ett team – både personal och elever. Skolan har en varm gemenskap, där alla får möjligheten att utvecklas och nå sin fulla...


Läs mer om Yrkesgymnasiet Uppsala och visa alla program.

Kontaktuppgifter till Yrkesgymnasiet Uppsala

Yrkesgymnasiet Uppsala

Bergsbrunnagatan 11
75323 Uppsala

 Visa telefonnummer

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Ta kontakt med skolan

För att få mer information om Bygg- och anläggningsprogrammet, Måleri från Yrkesgymnasiet Uppsala, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Boka ett digitalt möte med Yrkesgymnasiet Uppsala
Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information