Visa gymnasium.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas ditt gymnasieval? Vi samlar artiklar och information om coronviruset och skolan. Läs mer här!

9 av 10 elever från Yrkesgymnasiet Skellefteå har jobb direkt efter studenten! De teoretiska ämnena anpassas efter ditt yrkesval och minst halva utbildningen består av praktik på en arbetsplats med en erfaren handledare.

Yrkesgymnasiet Skellefteå

“Jag valde YG för att jag ville ha en omväxlande utbildning. På praktiken lär man sig mycket och får på så sätt en bekräftelse att man gjort rätt val. Det bästa med YG Skellefteå är lärarna som är pedagogiska, flexibla och engagerade.” - Catarina Larsson, Vård- och omsorgsprogrammet åk 3

Yrkesgymnasiet Skellefteå - ett av Sveriges främsta yrkesgymnasium

Yrkesgymnasiet Skellefteå är en liten skola där alla elever blir sedda och uppmuntrade. Målet med skolan är att alla elever ska vara attraktiva på arbetsmarknaden. Förutom din yrkesutbildning får du här goda kontakter i arbetslivet, körkortspaket, kurser i bland annat skylift, heta arbeten, hjärt- och lungräddning (HLR) samt en hög social kompetens. Alla skolans elever lär sig även att starta eget och driver företag genom UF i åk 3. Allt för att ge dig en komplett utbildning.

Bli anställningsbar på Yrkesgymnasiet

På Yrkesgymnasiet tillbringar du minst hälften av din utbildningstid på ett företag vilket ger en gedigen utbildning och ett försprång på arbetsmarknaden. Din handledare finns med dig och hjälper dig förbereda dig för ditt framtida yrkesliv på bästa sätt.

Stora chanser till jobb efter studenten

Yrkesgymnasiet koncept med att bedriva yrkesutbildning på en arbetsplats har visat sig mycket framgångsrikt. I den första avgångsklassen, som var just i Skellefteå, fick hela 86% arbete direkt vid studenten. Vill du läsa vidare efter gymnasiet kan du självklart också utöka din studieplan och få grundläggande högskolebehörighet.


Är du intresserad och vill veta mer om Yrkesgymnasiet Skellefteå, vänligen fyll i en intresseanmälan nedan.

Utbildningar

Ta kontakt med skolan

Fyll i dina uppgifter om du är intresserad och vill bli kontaktad av Yrkesgymnasiet Skellefteå.

Kontaktuppgifter till Yrkesgymnasiet Skellefteå

Yrkesgymnasiet Skellefteå

Plåtvägen 9A
931 61 Skellefteå

 Visa telefonnummer
yrkesgymnasiet.se

Forum om Yrkesgymnasiet Skellefteå

Här kan du ställa frågor om Yrkesgymnasiet Skellefteå och deras program.


Svar Senaste foruminläggen
0 hej 2010-03-14   yg hej. min son ska flytta upp till skellfteå från stockholm . och vill välja turism linjen. har ni den linjen. va krävs det . tack
1 Information 2009-11-26   Eva Hej! Har en kille som är intresserad av vilka utbildningar ni har att erbjuda? Samt om ni kommer att ha öppethus lördag 28nov? Mvh Eva
2 Novemberlovet 2009-08-14   Stefan Jag undrar vilken vecka det så kallade November-lovet är hösten 2009. Kan det vara så att det är sista veckan i Oktober?
Sida:
1

» Ställ ny fråga

Så funkar det

Hitta en gymnasieskola du är intresserad av


Gör en intresseanmälan


Skolan kontaktar dig med mer information

Ta kontakt med skolan

För att få mer information från Yrkesgymnasiet Skellefteå, fyll i dina uppgifter:

Vad vill du veta mer om?
Boka ett digitalt möte med Yrkesgymnasiet Skellefteå
Recensioner

Det finns inga recensioner än.